Menu
Winkelwagen

Auraspray Clean Energy en Bescherming

Auraspray Clean Energy en Bescherming

Energetische vervuild, pak je veel op van anderen? Dan kan onze Clean Energy of Beschermings auraspray je wellicht een handje helpen.

Clean Energy Aura Spray 10 mlClean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van de..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Clean Energy Aura Spray 100 ml
Bestseller
Clean Energy Aura Spray 100 mlClean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan in één spraytje daar weer van verlost zijn. Voor het reinigen van d..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Clean Energy Combi Auraspray 100ml en Etherische Olie 10mlNu samen verkrijgbaar de Clean Energy Aurspray en Clean Energy Etherische olie. Clean Energy is gewoon een "Must have". Hoogsensitief? Hooggevoelig? dan is Clean Energy vast iets voor jouw.Iedereen die last heeft van het oppakken van negatiev..
€32,99
Excl. BTW:€27,26
Clean Energy Etherische Olie 10ml. De Clean Energy is nu eindelijk ook als Etherische Olie verkrijgbaar. Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van de leefomgeving en aura. De ingrediënten van deze samengestelde etherische olie zijn jeneverbes, salie, rozemarijn, latschenkiefe..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Bescherming 50 ml.Beschermt de aura tegen negatieve invloeden van buitenaf.Bescherming is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën buiten hun.Bescherming: de ingrediënten: Lavendel, Grove Den, Geranium, Salie.Doordat mensen zich niet kunn..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Moeder Aarde 50 ml.De bestseller! Veel mensen zijn niet goed gegrond wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder aarde etherische olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver.Moeder ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie