Menu
Winkelwagen

Aurasprays Burn Out

Auraspray Burn Out Acceptance 50 mlJe gaat je nu overgeven en het accepteren dat je lichaam rust nodig heeft.Het is gebeurt, je hebt een burn out of je bent overspannen. Je hebt roofbouw gepleegd of je hebt heel veel meegemaakt. Is je lichaam helemaal uitgeschakeld en/of heb je al je emoties niet me..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Good Night 50 mlEen goede en rustige nacht is van essentieel belang voor een goed herstel.Deze geurfrequentie is bedoeld om heerlijk te slapen. Om je onrustige gedachten, angst om te gaan slapen te stoppen. Je kunt je beter overgeven aan slaap omdat alle ingrediënten van deze geur..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Relieve 50 mlRelieve, laat het los…Lekker hè, die opmerking, “Je moet het loslaten” in de meeste gevallen weet je dat ook wel alleen is het helemaal niet makkelijk om los te laten. Van je af je laten vallen. Ontspanning te vinden in je lichaam maar ook je denken en de onrust. Deze..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Silence 50 mlKom in je innerlijke stilte en vind je antwoorden binnen in jezelf!Tijdens een periode van een burn out komen er heel veel vraagstukken naar boven. Je piekert je een ongeluk en je komt maar niet verder. Antwoorden vind je niet en hierdoor komt je hoofd niet tot rust, ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Super Charger 50 mlEen lekkere geestelijke oppepper en een vrolijk makende geurfrequentie.Dit is zo heerlijk! Niet alleen als je in de fase van een Burn out zit, maar ook gewoon, als je een drukke dag hebt gehad en er nog meer van je wordt gevraagd. Dan, is Super Charger een heerl..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Transition 50 mlJe zit in de overgangsfase, volharden en goed luisteren naar je lichaam.Je bent al goed aan het opknappen maar je merkt dat je er nog niet helemaal bent. Je kan het gevoel hebben dat je iedere keer een paar stapjes vooruit doe en dan vervolgens weer 1 achteruit. He..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Burn Out Will Power 50 mlWill power zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.Een steun in de periode waar je weer aan de slag gaat. Je bent door deze fase van je leven heen gekomen en je gaat met een rugzak nieuwe inzichten weer aa..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Aurasprays bij Burn Out

Burn Out? Wellicht kunnen onze Aurasprays Burn Out bijdragen tot je herstel. Online bestellen of kom langs in onze winkel en ervaar wat de Burn Out Aurasprays voor jouw kunnen betekenen. Ook te gebruiken bij stress en burn out achtige klachten.

De Burn Out Aurasprays van de Groene Linde.
Het belangrijkste bij Burn Out is SLAPEN! Heel veel slapen en rusten. Deze speciaal Burn-Out lijn bestaat uit 7 verschillende aurasprays met o.a. mengsels van etherische oliën, is speciaal ontwikkeld om je te ondersteunen bij herstel. De verschillende geurfrequenties ondersteunen je bij de verschillende fases van een Burn out. De verschillende frequenties zijn ook opgeladen met zorgvuldig gekozen kristallen en remedies. Deze geven de frequentie nét dat extra tikkie om krachtig maar liefdevol te werk te gaan.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie