Menu
Winkelwagen

Aurasprays HSP (Hoog Sensitieve Personen)

Aurasprays HSP

Hoogsensitief? HSP'er? Wellicht zijn deze Aurasprays iets voor jouw. Hieronder een korte toelichting, uitgebreide info vindt je op de product pagina bij iedere spray.

Auraspray HSP Cleansing
Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen. Omdat je zo open bent, ben je veel te toegankelijk en kunnen er negatieve energieën zich in je energie systeem vast zetten. Het gevolg is dat je gaat reageren om negatieve emoties die niet van jou zijn. Je kunt in een negatieve gedachten spiraal komen, verdriet ervaren wat niet van jou is of noem maar op. Om deze opgepikte emoties en alles wat niet bij je hoort los te koppelen kun je de HSP Cleansing gebruiken.

Auraspray HSP Closure
Als angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen.

Auraspray HSP Grounding
Goed gegrond zijn is echt heel belangrijk! Met HSP Gronding merk je dat je lekkerder in je vel zit. Je staat stevig met beide benen op de grond en kan hierdoor open in het leven staan, met vertrouwen in jezelf en de ander.

Auraspray HSP Me I Am
Ik-kracht. Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent. Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel uitmaakt van het grote geheel.

Auraspray HSP Mission
Om je te ondersteunen op aarde te incarneren. Wat is je missie.

Auraspray HSP Protection
Ben je hoog gevoelig? HSP Protection helpt je beschermen tegen negatieve invloeden.

Auraspray HSP Pull In
Om rust te brengen. Zowel in gedachten-stromen als bij lichamelijke onrust. Drukke gedachten, gebrek aan focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt.

Auraspray HSP Self Love
Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken.

Auraspray HSP Speak
Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen.

Auraspray HSP Cleansing 50 ml.Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen.Omdat je zo open bent, ben je veel te toegankelijk en kunnen er negatieve energieën zich in je energie systeem vast zetten. Het gevolg is dat je gaat reageren om negatieve emoties die niet v..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Closure 50 ml.Als angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen.Ingrediënten: Mandarijn, Mirre, Roos, Marjolein, Pinie, Rozenhout, Laurier.Je herkent dit vast wel uit je jeugd, dat je voor iets heel specifieks bang was, ik was heel erg bang voor vuur en de brandweer. Ik d..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Grounding 50 ml.HSP Grounding: goed gegrond zijn is echt heel belangrijk!Met HSP Gronding merk je dat je lekkerder in je vel zit. Je staat stevig met beide benen op de grond en kan hierdoor open in het leven staan, met vertrouwen in jezelf en de ander.Onze Grounding is de “mannelijke t..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Me I Am 50 ml.Ik-kracht. Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent.Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Eikemos, Kalmoes, Scharlei, Vanille en Rozemarijn.Voel je veilig om jezelf te zijn met alles wat je bent. Ga in je eigen kracht staan en wees op aarde en besef je dat je deel ui..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Mission 50 ml.Om je te ondersteunen op aarde te incarneren.Ingrediënten: Arve den, Kruidnagel, Mandarijn, Nardus, Mirre, Kruizemunt, Tangarine, Ylang Ylang, Kardemom, LavendinAls HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen, je bent hier om te helpen de evolutie van de aarde en de ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Protection 50 ml.Ben je hoog gevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.Ingrediënten: Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes bes, Pinie, Rozemarijn.Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving van personen, Electro smog maar ook van entiteiten. Het..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Pull In 50 ml.HSP Pull in. Om rust te brengen. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust.Ingrediënten: Ylang Ylang, Bergamot Reggio, Patchouli, Tolubalsem, Geranium, Latschenkiefer, Benzoë en Kaneel.Drukke gedachten, gebrek aan focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Self Love 50 ml.Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken.Ingrediënten: Rozenhout, Lavendin, Geranium, Roos, Mimosa, Zilverspar, Bergamot Reggio.Omdat het dagelijkse leven als HSP-er hard kan binnenkomen, waardoor je vaak een gevoel van onmacht ervaart. Je voelt ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray HSP Speak 50 ml.Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen.Ingrediënten: Vetiver, Wintergreen, Lavendin, Kamfer, Eucalyptus, Laurier, Kruizemunt, Nootmuskaat.Als je niet spreekt over wat je bezig houdt, wat je meemaakt en wat je voelt, kunnen emoties ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie