Menu
Winkelwagen

Aurasprays Kinderen

Aurasprays Kinderen

Heerlijk geurende aurasprays voor kinderen met een gerichte werking.

Auraspray Beschermbeer 50 ml.Beschermbeer: Ik bescherm je, je bent veilig! Ingrediënten: Moeder aarde, Bergamot Reggio, Mandarijn. Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden. Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. I..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Dolle Hondjes 50 ml.Kom! We gaan lekker spelen! Ingrediënten: Sinaasappel, Citroen, Salie, Geranium, Lavendel. Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Om lekker te spelen en plezier te maken. Een zalige geur dat is als een zonnetje in huis. Daarnaast beschermt deze geurfrequentie de kindere..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Kattenzelf 50 ml.Om gewoon jezelf te zijn! Ingrediënten: Lavendin, Den, Neroli, Citroen, Vanille, Geranium, Laurier Geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar. Kinderen hebben de neiging om zich aan te passen aan de omgeving met als gevolg dat ze zichzelf helemaal verliezen. Als je merkt dan je ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Kippendroom 50 ml.Kippendroom: Met fijne dromen op stok! Ingrediënten: Lavendel, Lavendin, Scharlei, Moeder aarde, Kamille rooms. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te l..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Leeuwenkracht 50 ml.Kom maar op! Je kunt het! Ingrediënten: Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot, Patchouli, Vetiver. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Kindjes die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Je ziet ze twijfelen en kijken. Ze overwegen of ze dit nieuwe aan zul..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Monstertjes 50 ml.Verjaagd enge monsters! Monstertjes spray is al jaren een geliefde spray voor kinderen die last hebben van angsten in de nacht. Ze durven niet te gaan slapen omdat ze in de schaduwen enge monsters zien en horen. Ik adviseer altijd om voor het slapen gaan een verhaal te ve..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Slaap Schaapje 50 ml.Ga maar lekker slapen kleintje! Ingrediënten: Lavendel, Lavendin, Mandarijn en Roomse Kamille. Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Om fijn te gaan slapen. De lavendel en lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkramp..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Verkouden Neusjes 50 ml.Verkouden Neusjes is een milde compositie van etherische olie die geschikt is voor de allerkleinsten. Met onder andere Niaouli bekend als een vriendelijke variant van Eucalyputs en is daarom zeer geschikt voor babys en peuters. De roomspray is een makkelijke manier ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 8 van 8 (1 pagina's)