Menu
Winkelwagen

Aurasprays Lekker Slapen

Auraspray Calming 50 ml.Calming: Voor diepe ontspanning en innerlijke rust.Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.Stress is een veel voorkomende klacht en we weten allemaal hoe het komt. De kunt is dus om te leren ontspannen en goed naar je lic..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Fijne Dromen 50 ml.Als je nachten worden verstoord door nachtmerries. Ook fijn voor jonge kinderen. Ingrediënten: Kamille Rooms, Sinaasappel, Scharlei, Mandarijn Fijne dromen… In de fase van 4 tot 6, 7 jaar hebben veel kinderen te maken met nachtmerries. Ondersteun ze met de heerlijke comp..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Hormoon Balans 50 ml.Hormoon Balans (Mevrouwtje Overgang): een natuurzuiver hulpmiddel als je last hebt van overgangsklachten of PMS.Ingrediënten: Geranium, Grapefruit, Jasmijn 10%, Bergamot Reggio, Kamille Roomse 10%.Voor alle vrouwen in de overgang die door verschillende hormonale schomm..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Pillow Mist 50 ml.Pillow Mist. Heerlijk slapen in een bed wat naar rust en ontspanning ruikt.Ingrediënten: Alcohol, Kamille Rooms 10%, Lavendel, Geranium.Pillow mist is bedoeld om je beddengoed mee te aromatiseren. De etherische oliën die zijn gebruikt zijn wel bekend als oliën die de nach..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Schaapje 14 50 ml.Schaapje 14. Als je niet kunt slapen, omdat je gedachten maar door blijven gaan.Ingrediënten: Moeder aarde essence en Lavendel.Bij het 14de schaapje slaap je! Schaapje 14 is een compositie die is bedoeld om de gedachten stroom die je wakker kan houden tot rust te brengen...
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Slaap Zacht 50 ml.Slaap Zacht een natuurzuiver hulpmiddel voor iedereen vanaf 3 maanden oud.Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Mandarijn en Lavendel.Deze combinatie is heerlijk om te sprayen in de slaapkamer of boven je hoofd voor het slapen gaan...
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Auraspray Zonder Zorgen 50 ml.Wanneer angst en piekeren je uit je slaap houdt. Ingrediënten: Neroli, Nardus, Sandelhout, Bergamot Reggio en Roos.Soms heeft het leven het niet met je voor en zijn er spanningen en angsten die je uit je slaap kunnen halen. Of je kan de slaap niet vatten of je schrikt m..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Aurasprays Lekker Slapen

Weltrusten, gebruik deze auraspray(s) bij slaapproblemen.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie