Menu
Winkelwagen

VitaJuwel Edelstenenwater

VitaJuwel producten online Kopen? Wij verkopen de echte VitaJuwel edelsteenwater producten.

De VitaJuwel edelsteenwater producten voor het vitaliseren van water met behulp van edelstenen zijn misschien wel de beste in dit marktsegment. Strak design, kwaliteit en handig in gebruik.

Met VitaJuwel kun ook jij gemakkelijk en veilig edelsteenwater maken. Omdat de kristallen in een glazen staaf zitten, is dit product extra veilig en hygiënisch. Het risico van bijvoorbeeld giftige en behandelde edelstenen/kristallen geëlimineerd. Het is een geweldige oplossing die garant staat voor een honderd procent volledige informatieoverdracht van de edelstenen in het water. Het water wordt vitaler en smaakt volgens vele gebruikers veel lekkerder...

VitaJuwel:

  • Eerlijk verhandelde, conflictvrije edelstenen
  • Loodvrij Boheems glas
  • Vervaardigd in de Europese Unie
  • Ontworpen door VitaJuwel glaskunstenaars in de Duitse Alpen
  • Getest door artsen en alternatieve genezers
  • Wereldwijd gepatenteerde productiemethode…
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Diamond: Ruwe diamant - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - DiamondRuwe diamant ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op e..
€268,99
Excl. BTW:€222,31
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Fitness: Rode Jaspis - Magnesiet - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.e VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het wee..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Five Elements: Amethist - Chalcedoon - Versteend hout - Rozenkwarts - Oceaan jaspis. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Karaf Era 1.3 Liter.VitaJuwel Karaf Era..
€54,99
Excl. BTW:€45,45
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Fitness: Rode Jaspis - Magnesiet - Bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - FitnessRode jaspis - magnesiet - bergkristal Ontdek de volgende ontwikkelingsfase in de accessoires van VitaJuwel edelsteenwater. Bereid je voor op een slokje fris en vitaal water, waar je ook bent met VitaJ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Five Elements: Amethist - Chalcedoon - Versteend hout - Rozenkwarts - Oceaan jaspis. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Five ElementsAmethist ? chalcedon ? versteend hout - rozenkwarts - oceaan jaspis Ontdek de volgende ontwikkelingsfase in de accessoires van VitaJuwel juweelwater. Bereid ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Love: Rozekwarts - Granaat - Bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Love Rozenkwarts - granaat - bergkristal Ontdek de volgende stap in de ontwikkeling van VitaJuwel edelsteenwater accessoires. Wees klaar voor een slok fris en vitaal water waar je je ook bevindt, met de VitaJuwel ..
€73,99
Excl. BTW:€61,15
Merk: Vitajuwel
Vitajuwel Via Vitality: Smaragd - Bergkristal. Inhoud 500 ml.Smaragd - Bergkristal Vernieuwing - Verjonging - Zelfvertrouwen.Ontdek de volgende stap in de ontwikkeling van VitaJuwel edelsteenwater accessoires. Wees klaar voor een slok fris en vitaal water waar je je ook bevindt, met de VitaJuwel ViA..
€88,99
Excl. BTW:€73,55
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel ViA Wellness: Rozenkwarts - amethist - bergkristal. Inhoud 500 ml.VitaJuwel ViA - Wellness Rozenkwarts - amethist - bergkristal Ontdek de volgende stap in de ontwikkeling van VitaJuwel edelsteenwater accessoires. Wees klaar voor een slok fris en vitaal water waar je je ook bevindt, met de..
€58,99
Excl. BTW:€48,75
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Vitality: Smaragd - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - VitalitySmaragd ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuu..
€98,99
Excl. BTW:€81,81
Merk: VitaJuwel
VitaJuwel Wellness: Rozenkwarts - amethist - bergkristal. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het we..
€68,99
Excl. BTW:€57,02
1 - 11 van 11 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie