Menu
Winkelwagen

Pendels Orgonite

Ruim assortiment pendels van orgonite (online) te koop: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Je wilt een mooie orgonite pendel kopen? Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment orgonite pendels in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor beginners en professionele pendelaars. Al sinds 2002 hebben wij ruime ervaring met de verkoop en advisering van pendels in onze winkel. Je kunt dus ook langskomen om jouw orgonite pendel uit te zoeken en proberen. Je bent van harte welkom.

De orgonite pendels enorm in opkomst. Veel van onze klanten vinden het fijne pendels om mee te werken.

Alle orgonite pendels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een zwart pendeltasje om je pendel in op te bergen. Pendels van orgonite worden met de handgemaakt, de afbeeldingen zijn een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de orgonite pendel.

Merk: Pendel
Pendel Orgon Shungit Facet.Orgon Pendel Shungit in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt geleve..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Amethist Facet.Orgonite Pendel Amethist in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Word..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Apatiet Facet.Orgonite Pendel Apatiet in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Citrien Facet.Orgonite Pendel Citrien in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram.Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt g..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Granaat Facet.Orgonite Pendel Granaat in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Wordt ..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Lapis Lazuli Facet.Orgonite Pendel Lapis Lazuli in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pend..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Peridoot Facet.Orgonite Pendel Peridoot in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur van de pendel. Word..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Orgonite Zwarte Toermalijn Facet.Orgonite Pendel Zwarte Toermalijn in facet geslepen met spitse punt. Afmeting pendel 4cm, gewicht 11 gram. Pendel is handgemaakt, de afbeelding een goede indicatie van wat je geleverd krijgt. Maar er kunnen verschillen zijn in kleur, tekening en/of structuur v..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie