Menu
Winkelwagen

Pendels Overige

Pendels van glas of Rudraksha zaad (online) te koop: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Alle pendels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een zwart pendeltasje om je pendel in op te bergen.

Merk: Pendel
Pendel Kristal Facet.Pendel Kristal (glas) in facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 6 cm, gewicht ± 30 gram...
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Goudkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeeldi..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Zilverkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeel..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Pendelmat Astrologie 30x30cm.2x Pendelmat met astrologische aanduidingen in het Engels...
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Pendelmat Bloem des Levens Multicolour 33x20cm
Nieuw
Pendelmat Bloem des Levens Multicolour 33x20cm Twee Pendelmatten met symbool van de levensbloem in het midden, en antwoord opties rondom in het Engels. Bloem des Levens De Flower of Life symboliseert de eenheid van alles binnen de schepping van het leven. Het laat zien dat we allemaal gemodelleerd ..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Pendelmat Godin Multicolour 33x20cm
Nieuw
Pendelmat Godin Multicolour 33x20cm TWee Pendelmatten met symbool van de Drievoudige Godin in het midden, en antwoord opties rondom in het Engels. De Drievoudige Godin In veel tradities over de hele wereld staat de Drievoudige Godin symbool voor de levensfasen van een vrouw, de archetypes waar we d..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie