Menu
Winkelwagen

Pendels Overige

Merk: Pendel
Pendel Kristal Facet.Pendel Kristal (glas) in facet geslepen. Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 6 cm, gewicht ± 30 gram...
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Goudkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeeldi..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Merk: Pendel
Pendel Rudraksha Zilverkleurig.Pendel Rudraksha in metaal gezet. Rudraksha zijn zaden uit de vrucht van de Rudraksha boom (Eleocarpus Ganitrus). Wordt geleverd met pendeltasje om de pendel in te bewaren.Afmeting pendel ± 4.5 cm, gewicht ± 10 gram. Daar het hier om een natuurproduct gaat is de afbeel..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Merk: Pendel
Pendelbord astrologie gegraveerd 20cm Set 2 stuksPendelmat met Keltisch triquetra knoop en antwoord opties in het Engels. Set van 2 stuks. Triquetra knoop Voor de Kelten staan de drie punten van de koop voor de elementen aarde, lucht en water. En ze symboliseren ook leven, dood en wedergeboorte. C..
€8,99
Excl. BTW:€7,43
Pendelmat Astrologie 30x30cm.2x Pendelmat met astrologische aanduidingen in het Engels...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Merk: Pendel
Pendelmat keltische knoop 20.5x30cm Set 2 StuksPendelmat met symbool van de levensbloem in het midden, en antwoord opties rondom in het Engels. Set van 2 Stuks Bloem des Levens De Flower of Life symboliseert de eenheid van alles binnen de schepping van het leven. Het laat zien dat we allemaal gemod..
€6,99
Excl. BTW:€5,78
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Pendels van glas of Rudraksha zaad (online) te koop: ma-za voor 17.00 uur, dezelfde dag verstuurd.

Alle pendels zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met een zwart pendeltasje om je pendel in op te bergen.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie