Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Ankh Hermes

Uitgeverij Ankh Hermes

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Merk: Hans Stolp
Hans Stolp Hedendaagse Christus Ervaringen Hedendaagse Christuservaringen gaat over intieme en eigenlijk onbeschrijflijke ervaringen: verschijningen van Christus in bijvoorbeeld een droom, visioen of een bijna-doodervaring. Wie dit meemaakt, is daarna nooit meer dezelfde. De Christuservaringen die H..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
365 Wonderdagen Marianne WilliamsonDe spirituele teksten in 365 Wonderdagen van Marianne Williamson helpen je om de kracht van de liefde in praktijk te brengen, zodat er wonderen op je pad komen. Marianne Williamson is een internationale bestseller auteur en een wereldberoemde spirituele leraar. Haa..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Aan Het Sterfbed Korine van Veldhuijsen'Aan het sterfbed' van Korine van Veldhuijsen is een bijzonder, intiem boek over de dood, de veelal gewone dood waarin mensen naar het einde toegroeien en het leven langzaam loslaten. Je zou door alle berichtgeving over euthanasie en voltooid leven bijna verget..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Add Ans Ettema-EsslerAls je hoort dat je Attention Deficit Disorder hebt, dan krijg je onherroepelijk te maken met de afkorting AD(H)D. Door de H tussen haakjes te plaatsen probeert men te verduidelijken, dat er twee vormen van deze stoornis bestaan: die met en die zonder Hyperactiviteit. Maar de H ..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Adembeweging Rita BeintemaZelden of nooit staan we stil bij de invloed van ziekte, stressvolle, vervelende of droevige omstandigheden op onze ademhaling. De ademhaling stagneert dan en het kan nodig zijn om er bewust mee te gaan werken. Wij zijn niet gewend om het inwendige van het lichaam regelmati..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Afdalen In Je Ziel Alberto VilloldoMet behulp van journeying (meditatiereizen) kun je jezelf en anderen helen. Deze techniek komt van de oude sjamanen uit de Amazone en de Andes en wordt daar al eeuwenlang toegepast. Door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen maak je een helende rei..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Afscheid Van Je Huisdier Gary KowalskiGary Kowalski geeft in Afscheid van je huisdier hartverwarmende en helende tips om om te gaan met rouw om je beste maatje. Het moment van afscheid nemen van een huisdier is zwaar, zeker in deze tijd waarin onze dieren een volwaardig lid van het gezin zijn geword..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Merk: Ervin Laszlo
Akasha Ervaring Pim Van LommelDe Akasha-ervaring. Het gevoel dat we onderling en met het universum verbonden zijn is niet nieuw. Traditionele volkeren waren zich bewust van immateriele connecties en ze maakten deel uit van hun dagelijks leven. De moderne wetenschap ontkent deze connecties en gelooft..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Alles Over Straling Yvonne SangenWe hebben er steeds meer: smartphones, tablets, laptops, digitale ontvangers voor tv... Wat zijn eigenlijk de voor- en de nadelen voor onze gezondheid? Enerzijds zijn er steeds meer onderzoeken beschikbaar over de negatieve invloeden op de gezondheid van de belasting..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Als Jouw Leven Een Cirkel Is Waar Sta Je Dan? Inez Van OordBedenker tijdschrift Happinez presenteert levenslessen Dit boek helpt je richting te kiezen in je leven en opnieuw te kunnen beginnen. Hoe? Met de praktische tips van Inez van Oord. Ze vertelt in dit boek over haar levenslessen als een reis ..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Anders Kijken Naar Autisme Merel BoogaardMet Anders kijken naar autisme biedt een uniek en positief alternatief voor het gangbare denken over autisme. Ruim 1% van de Nederlanders, zo’n 190.000 mensen, heeft een vorm van autisme. Ook Boogaard, bij wie Asperger vastgesteld werd, volgens de reguliere b..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
Antroposofische Geneeskunde Corwin AaksterAntroposofische geneeskunde is een vorm van geneeskunde die de totaliteit van de mens centraal stelt. In deze visie bestaat de mens niet alleen uit een lichaam, maar ook uit een ziel en geest, oftewel het Ik. De grondlegger van de Antroposofie was de Oostenr..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Aroma- En Kleitherapie Rosemarie YpmaDe aroma- en kleitherapieën beginnen een steeds prominentere plaats in te nemen in de natuurgeneeskunde. Met aromatherapie bedoelen we het therapeutisch werken met etherische oliën, terwijl bij de kleitherapie gebruik wordt gemaakt van geneeskrachtige klei. Van o..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Artsen Uit De Wereld Van Het Licht Harm WagenmakersMensen vertellen over een groot wonder dat hen is overkomen. Ze werden op onverklaarbare wijze geheeld van ziekte, waarvoor door artsen en therapeuten geen enkel hoop op genezing meer werd gegeven. Op een openhartige en indringende wijze geven zij w..
€16,50
Excl. BTW:€15,14
Astrologie Karen Hamaker-ZondagWat is een echte horoscoop en wat kun je er allemaal mee doen? Heel veel! Al is de astrologie duizenden jaren oud, ze heeft zich nog maar net als de wetenschap ontwikkeld en is ook in onze moderne tijd een prachtig instrument dat je op alle mogelijke gebieden in kunt z..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Aura-Energie Alla SvirinskayaIn Aura-energie laat Alla Svirinskaya je zien hoe je je aura laag voor laag kunt reinigen. Je energie is net zo uniek als je vingerafdruk, en een belangrijk onderdeel van je identiteit. Als je aura, jouw persoonlijke energieveld, niet in balans is, kun je toxische energi..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Autisme In Het Gezin Esther van der HeijdenOver autistische stoornissen is al veel geschreven en gezegd. Meestal ligt de nadruk op de problemen van het kind en de omgeving. Dit Ankertje benadert autisme nu eens van de positieve kant. De auteurs zijn moeder en dochter. Zonder de moeilijke kanten van ..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Autobiografie Van Een Yogi Paramahansa YoganandaParamahansa Yogananda werd op 5 januari 1893 geboren als Mukunda Lal Ghosh. Hij geldt als een van de grootste wijzen die India heeft voortgebracht. In deze autobiografie vertelt hij over zijn jeugd en de lange, moeizame weg die hij heeft afgelegd naar ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Ayahuasca Rinske WarnerAyahuasca, een sjamanistische zoektocht van Rinske Warner beschrijft wat het sjamanisme voor iemand persoonlijk kan betekenen, en hoe het voelt om een Ayahuasca ceremonie met een bewustzijnsverruimende trance mee te maken. Steeds meer mensen zijn op zoek naar methoden om te ko..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Ayurveda Coen van der KroonAyurveda is een oude wetenschap die gaat over gezondheid en levensenergie. Het is een universeel systeem, vandaar dat het ook hier in het westen zo gemakkelijk aan populariteit wint. Je hoort en ziet het woord ayurveda steeds vaker. Maar wat is ayurveda nu precies? Waar st..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Ayurvedische Geneeskunde Corwin AaksterDe Ayurvedische geneeskunde is de oud-Indiase leer en dagelijkse praktijk van gezondheidsbevordering en 'natuurlijke' ziektebestrijding. In Ayurvedische geneeskunde geven Corwin Aakster en Fleur Kortekaas uitleg over het uitgangspunt: de diepe verbondenheid tus..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Balans In Je Leven Deepak ChopraDeepak Chopra heeft met Balans in je leven niet alleen een zeer deskundige, maar ook een prettig leesbare en boeiende handleiding geschreven die iedereen enthousiast zal maken voor de - bij uitstek holistische - ayurvedische geneeskunst. Ziekte berust volgens hem op e..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Lot Blom
Beelden In Je Hoofd Lot BlomBeelden in je Hoofd. Beelddenken is een snelle, associatieve manier van denken, waarbij de verbeelding en het gevoel een grote rol spelen. Iedereen kan in beelden denken, maar mensen kiezen vaak voor `lijndenken , dat een strikte volgorde aanhoudt. Beelddenken neemt meerd..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Ben Ik Echt Een Medium? Marisa BottenheftHet mediumvak is veel meer dan een 'gave' Als medium mag je ambassadeur zijn tussen twee werelden, je helpt en heelt zowel hier als aan gene zijde. Dat is mooi en bijzonder. Maar wanneer ben je echt een medium en waar kun je terecht voor ondersteuning bij de ..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Ben Ik Een Empaat? Stephanie Red FeatherBen ik een empaat? van Stephanie Red Feather is een praktische gids om je heldervoelende kwaliteiten te beschermen en in te zetten. In Ben ik een empaat? Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten van Stephanie Red Feather..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Merk: Anselm Grún
Benedictijnse Wijsheid Voor Het Ware Leven Anselm GrúnAnselm Grun zoekt in Benedictijnse wijsheid voor het ware leven spirituele wijsheid niet per se in hoge idealen of in mystieke extase. Hij toont een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is. Het meest spiritueel is het leven wanneer het ni..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Bevrijd Je Demonen Tsultrim AllioneIn Bevrijd je demonen verbindt Tsultrim Allione de wijsheid van het Tibetaanse boeddhisme met het westerse concept van de psyche. Innerlijke strijd wordt hiermee verleden tijd. Angst, jaloezie, verslaving en perfectionisme: iedereen vecht tegen zijn eigen demonen o..
€23,14
Excl. BTW:€21,23
Merk: Pema Chodron
Bevrijd Jezelf Van Angsten En Oude Gewoonten Pema ChodronWanneer het leven plotseling tegenzit, zijn we geneigd onze frustratie af te reageren op onszelf of anderen. We lijden en blokkeren. Niet nodig, zegt Chodron.Zij maakt helder wat we doen bij onverwachte, kleine teleurstellingen, moeilijkheden ..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Bewustzijn Van Materie Richard GordonBewustzijn van materie, over helen en overdraagbare energie' is het nieuwe meesterwerk van Richard Gordon, de grondlegger van de Quantum-Touch methode. Hij ontdekte dat hij, nadat hij de Quantum Touch methode gebruikte om cliënten te helpen bij het verlichten van..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Bhagavad GitaDe Bhagavad Gita is het zesde deel van het beroemde Indiase epos, de Mahabharata. Het is een van de oudste en mooiste boeken uit de wereldliteratuur. Het geeft het gesprek weer tussen Arjuna, de boogschutter, en zijn wagenmenner Krishna, de Heer. Arjuna staat vlak voor de grote veldslag..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Biofotonen Yvonne SangenBen je op zoek naar meer vitaliteit en bezieling, dan kan dit Ankertje jou veel bieden. De auteurs gaan op zoek naar antwoorden in de wereld van biofotonen, lichttherapie en bioresonantie, waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen. De hoeveelheid biofotonen die een levensm..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Merk: Leo Lionni
Blauwtje En Geeltje Leo LionniLeo Lionni schreef en scheurde zeventig jaar geleden een klassiek kinderboek: Blauwtje en Geeltje. Na al die jaren is het nog steeds onverminderd populair bij ouders en kinderen, en komt het nu in een prachtige nieuwe uitgave. Het is eenvoudig en krachtig van uiterlijk,..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Bloesemtherapie Bram ZaalbergHeb je nog nooit gehoord van bloesemremedies, dan is dit boekje het beste om mee te beginnen. Weet je al veel over de Bachremedies maar wil je meer, dan is dit boekje een must. Wat zijn bloesemremedies? Hoe worden ze gemaakt? Hoe gebruik je ze? Dit boekje gaat in op de a..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Body Stress Release Edith Wiersma-ArtsBody Stress Release (BSR) is een aanvullende gezondheidstechniek die in Zuid-Afrika is ontwikkeld en die nu door zijn verbluffende resultaten ook in Nederland bekendheid krijgt. 'Bodystress' ontstaat doordat het lichaam, door overbelasting, spierspanning vasthou..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Boek Van De Levensmissie Willem GlaudemansWaarom ben je hier op aarde? Wat is je levensmissie? Wat geeft jouw leven richting en vervulling? Essentiële vragen die maar weinig mensen rechtstreeks kunnen beantwoorden. Toch mogen we ervan uitgaan dat iedere ziel met een bepaalde bedoeling geïncarneerd i..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van De Universele Wetten Willem GlaudemansHet Boek van de universele wetten van Willem Glaudemans biedt een heldere beschrijving van de grote universele wetten van de schepping. Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze w..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van Het Eeuwige Leven Willem GlaudemansWie antwoorden heeft over de dood, heeft ook een antwoord op het leven. Er zijn tal van boeken verschenen over het leven na de dood. Maar geen beschrijft in rustige poëtische taal rechtstreeks, alsof je het zelf nu meemaakt, het hele proces van het vertrek..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van Het Licht En De Liefde Willem GlaudemansHet vijfde deel in de zevendelige Biblos-serie van Willem Glaudemans is het Boek van het licht en de liefde, een oefening in mededogen. Licht en liefde zijn twee oerkrachten in de schepping. Licht is waar alles van gemaakt is, en liefde is de intentie..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van Het Scheppen Willem GlaudemansMet 'Boek van het Scheppen' voltooit Willem Glaudemans zijn achtdelige Biblosserie. We zijn scheppers in een constant scheppend universum, dat is de centrale gedachte van dit boek. We kunnen niet anders dan scheppen, want leven betekent scheppen. Ik schep, dus ..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van Het Zelf Willem Glaudemans'Boek van het zelf' van Willem Glaudemans laat op een praktische manier zien hoe je ontdekt wat je niet bent; je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel, je persoon of je ego. Als je je vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog wat ..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boek Van Vergeving Willem GlaudemansEen boek voor iedereen die in zijn leven met vergevingskwesties te maken heeft en er meteen iets aan wil doen. Dit is een praktische gids om direct te vergeven. Is vergeven moeilijk? Velen denken van wel. Ze zien het als een lang en moeizaam proces dat veel energi..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Boek Van Wonderen Willem GlaudemansDe Biblos-serie van Willem Glaudemans is een succesvolle reeks boeken. Hoe is deze serie ontstaan en hoe hangen de verschillende delen samen? Daarover gaat dit boekje: ' Boek der wonderen, het verhaal van de Biblos-serie'. Het geeft enige biografische achtergronden..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Boodschappen Uit Het Dierenrijk Kristina BoeyBoodschappen uit het dierenrijk, ontdek wat dieren ons willen zeggen over onszelf via hun spiegelingen, gedrag en ziekten. Heb je altijd al willen weten wat dieren denken? Welke wijsheid er achter het gedrag van dieren schuilt en wat ze ons precies wille..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Buitenaardse Beschaving Stefan DenaerdeIn 1969 verschijnt Buitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct een bestseller. De auteur stuit bij toeval op een ufo en staat oog in oog met acht buitenaardse wezens, afkomstig van een planeet buiten ons zonnestelsel. Zij gunnen hem via computers en ..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Burn-Out Mieke LannoeyBurn-out van Mieke Lannoey is een persoonlijk verhaal over burn-out. In dit Ankertje vertelt zij over wat burn-out raken voor haar heeft betekend en gebruikt ze haar eigen verhaal als uitgangspunt. Maar Burn-out is zeker geen 'ego-document'! Het is een verkenning op weg naar ve..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Cacao Wouter de JongCacao is goed voor de gezondheid! Dat blijkt uit de vele wetenschappelijke onderzoeken. Cacao verlaagt de bloeddruk, vermindert het risico op hartklachten en verbetert de insulinegevoeligheid. Mensen die 100 of ouder zijn, blijken vaak aanzienlijke hoeveelheden cacao in hun dieet..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Cbd En De Medicinale Werking Van Cannabis Leonard LeinowCBD is overal verkrijgbaar, maar waarvoor kun je het precies gebruiken en hoe kom je erachter wat de beste dosering is voor jouw gezondheidsvraag? CBD en de medicinale werking van cannabis, een praktische en toegankelijke gids over de medicinal..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
Chakrakracht Voor Vrouwen Lisa EricksonLisa Erickson laat in Chakrakracht voor vrouwen zien hoe je chakra’s je in je vrouwelijke energie en lichaams- en levensfasen kunnen ondersteunen. Leer grenzen stellen, stress managen en je persoonlijke doelen bereiken met behulp van twaalf krachtige tools, spe..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Chinese Geneeskunde Corwin AaksterIn de Chinese geneeskunde is ziekte het gevolg van een verstoring in de levensenergie qi. De geneeswijzen zijn erop gericht de balans tussen yin en yang te herstellen. Chinese geneeskunde van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas geeft actuele informatie over de vele Ch..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Claim Je Cyclus Alexandra PopeClaim je cyclus van Alexandra Pope en Sjanie Wurlitzer is een baanbrekend boek over je menstruatie, hormonen en je maandelijkse cyclus. Het idee dat je altijd maar op een constant niveau moet presteren doet vrouwen geen recht. We hébben nu eenmaal die maandelijkse cyclu..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Merk: Carol Gurney
Communiceren Met Dieren Carol GurneyMensen hebben een speciale relatie met dieren . Maar dieren zijn niet alleen onze trouwe metgezellen, ze kunnen ons ook genezen, zijn onze leermeesters en zijn de schakel die ons verbindt met de natuur in al zijn eenvoud en wijsheid. Of we het willen of niet, we s..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Conceptie, Geboorte En Leven Jaap HiddingaElke dag worden er op de wereld duizenden kinderen geboren en sterven er duizenden mensen. Het is een onophoudelijk gaan en komen van zielen. Wat weten wij, afgezien van de lichamelijke en concrete processen, eigenlijk over de rol die het zielenbewustzijn hi..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Constructief Omgaan Met Irritatie En Boosheid Regine HerbigBoosheid is een signaal dat basale behoeften tekortkomen. Via een innerlijke dialoog kun je helder krijgen wat in je werd getriggerd door een conflict, en wat je nodig hebt. Vanuit je hart kun je de pijnlijke gevoelens die onder je boosheid ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Creatief Visualiseren Shakti GawainCreatief visualiseren is een wereldwijde bestseller van Shakti Gawain. Zij mag zonder twijfel geplaatst worden in het rijtje van spirituele leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Louise Hay en Oprah Winfrey. In 'Creatief visualiseren' legt Shakti Gawain uit hoe ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Ellen Winkel
De Aarde Zal Weer Vruchtbaar Zijn Ellen WinkelDe aarde zal weer vruchtbaar zijn van Ellen Winkel brengt de levensverhalen van enkele gedreven pioniers in beeld. Vanuit de visie dat alles een samenhangend levend geheel vormt, gaan zij op zoek naar een nieuwe landbouw in een nieuwe economie. De auteur..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Merk: Max Strom
De Adem Van Het Leven Max StromRustig ademhalen en genieten van het leven Yoga, ademoefeningen en meditatie De adem van het leven bevat een filosofie voor het leven, zelfonderzoek, yoga, ademoefeningen en meditatie. Door onze wonden te helen, onze zelfkritiek die ons remt aan te pakken kunnen we ons..
€24,50
Excl. BTW:€22,48
Merk: Linda Howe
De Akasha Kronieken Linda HoweDe Akasha Kronieken – Archief v/d Ziel – Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Biologie Van De Overtuiging Bruce H. LiptonDr. Bruce lipton, celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit van Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine, is inmiddels een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de ‘nieuwe biolog..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Cholesterol-Leugen Walter HartenbachHet streven naar cholesterolverlaging is voor de farmaceutische industrie, artsen en de margarinefabrikanten een miljardenbusiness geworden, maar volgens de inzichten van prof. Hartenbach en enkele andere belangrijke wetenschappers volstrekt overbodig, schadeli..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Merk: Gangaji
De Diamant In Jezelf Gangaji‘Ik nodig je uit om te stoppen met alles wat je van de waarheid weghaalt, zodat je rechtstreeks en uit eigen ervaring de diamant die in jou leeft kunt ontdekken.’ Met deze woorden trekt Gangaji je haar boek in om je vast te houden tot en met de laatste bladzijde.Stapje vo..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Kate Rose
De Drie Grote Liefdes In Je Leven Kate RoseIn De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ont..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Drie Vragen Don Miguel RuizVragen die je helpen stappen te zetten op jouw unieke spirituele pad Wie ben ik? . Wat is echt? . Wat is liefde? Om je weg in deze wereld te vinden, hoef je slechts drie vragen te beantwoorden: Wie ben ik? Wat is echt? En wat is liefde? Met deze vragen brengt geliefd au..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Merk: Mark Sanborn
De Fred-Factor Mark SanbornIn De Fred-factor vertelt Mark Sanborn het waar gebeurde verhaal van zijn postbode Fred, die zoveel van zijn werk houdt dat hij altijd iets extra’s doet voor de mensen bij wie hij post bezorgt. Hij houdt bijvoorbeeld een oogje in het zeil over iemands huis en treedt iedere..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Merk: Mark Sanborn
De Fred-Factor Mark SanbornIn De Fred-factor vertelt Mark Sanborn het waar gebeurde verhaal van zijn postbode Fred, die zoveel van zijn werk houdt dat hij altijd iets extra’s doet voor de mensen bij wie hij post bezorgt. Hij houdt bijvoorbeeld een oogje in het zeil over iemands huis en treedt iedere..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Merk: Anne Fleck
De Gezonde Weg Uit Het Doolhof Van Vermoeidheid Anne Fleck'De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid' van Dr Anne Fleck geeft je meer energie door de kracht van voeding en leeftstijl. Zoek je al tijden naar een oplossing voor je aanhoudende vermoeidheid, dan biedt dit boek uitkomst!Volgens Ann..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De God-Spot Pracho Margreet BiesheuvelIn De God-spot van Pracho Margreet Biesheuvel wordt door bespiegelingen en ontboezemingen verhaald van een persoonlijke ontdekkingstocht naar Verlichting, God, Geluk en Waarheid. Licht en luchtig, diep en aandachtig, soms wat korter door de bocht en vaak direct ..
€21,50
Excl. BTW:€19,73
De Held Met De Duizend Gezichten Joseph CampbellJoseph Campbell laat je in dit boek kennismaken met de held met de duizend gezichten. Een held gaat op pad, wordt op de proef gesteld, vervult uitdagende opdrachten en keert terug naar huis om zijn overwinningen te vieren. De reis van de held is een un..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Hele Olifant In Beeld Marja de VriesMarja de Vries biedt met De hele olifant in beeld inzicht in het bestaan en de werking van Universele Wetten en de Gulden Snede. Het boek is een synthese van de gemeenschappelijke inzichten van vele verschillende wijsheidstradities en recente baanbrekende weten..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Hoeders van de AardeIn Alberto Villoldo's 'De hoeders van de aarde' maak je kennis met de vier inzichten. Dit zijn de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika, die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde uit licht dat zichze..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Intelligentie Van Licht Jacob Israel LibermanDe intelligentie van lichtvan Jacob Israel Liberman bevat baanbrekende inzichten over licht en zicht.Alles waar je oog op valt is op zoek naar jouJacob Liberman ontdekte dat zijn zicht verbeterde, zonder dat zijn brilsterkte veranderde, als hij zich st..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Katharen Bram MoerlandDe katharen, de overwinning van de vrijheid van Bram Moerland wordt door kenners wel 'het beste boek over de katharen' genoemd. Waarom? Omdat Bram Moerland in De katharen de geschiedenis en betekenis van de katharen inzichtelijk neerzet, met een helder oog voor het menselijk..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Kracht Van Het Nu In De Praktijk Eckhart TolleMet het daverende succes van zijn eerste boek De kracht van het NU is Eckhart Tolle echt doorgebroken als een van de meest toonaangevende spirituele leraren van de laatste tijd. Zijn recept van ‘leven in het nu blijkt bij zeer velen enorm aan te slaan..
€16,50
Excl. BTW:€15,14
De Kracht Van Het Nu Journal Eckhart TolleHet De kracht van het Nu Journal van Eckhart Tolle is een waar cadeau voor alle Tolle-fans in Nederland en Vlaanderen die de wereldwijde bestseller De kracht van het Nu als hun basisboek beschouwen! Alles in dit prachtige opschrijfboek ademt de sfeer en de l..
€16,50
Excl. BTW:€15,14
Merk: Bob Roth
De Kracht Van Transcendente Meditatie Bob RothIn ‘De kracht van Transcendente Meditatie legt Bob Roth in heldere stappen uit hoe iedereen kan profiteren van Transcendente Meditatie. Anders dan bij andere meditatievormen wordt bij deze vorm van meditatie geen gebruik gemaakt van concentratie, beheers..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
De Kracht Van Zelfliefde Shanti SchiksIedereen verdient zelfliefde, weet Shanti Schiks. In 2016 verloor zij bij een tragische gebeurtenis haar zoontje, schoonmoeder en ex. In plaats van te vluchten voor haar emoties, werd zij zich bewust van de kracht van zelfliefde. In dit praktische boek neemt Sha..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
De Meesters Van Het Verre Oosten Baird T. Spalding. De complete editie 2022Dit boek is een van de meest spraakmakende spirituele boeken van de 20e eeuw. Tijdens een expeditie in de Himalaya, eind 19e eeuw, ontmoeten de schrijver en zijn metgezellen de 'Meesters van het Himalaya-gebergte', zij maken ..
€35,00
Excl. BTW:€32,11
Merk: Gregg Braden
De Mens Als Ontwerp Gregg Braden‘De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze’ is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden. In dit boek deelt hij buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven.Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Nag Hammadi-Geschriften Jacob SlavenburgIn 1945 werd een kruik met 52 geschriften ontdekt uit de eerste eeuwen van onze jaartelling, maar pas in verscheen de Nederlandse vertaling (in twee delen) van de Nag Hammadi-geschriften. Inmiddels zijn daar nu ruim 25.000 exemplaren van verkocht en de vraa..
€67,50
Excl. BTW:€61,93
De Neus Eva HeubergerDe neus, het orgaan dat veel meer invloed heeft op onze gezondheid dan we denken van Eva Heuberger, Iris Stappen en Regula Rolf von Rohr is een fantastisch leesbaar en verrassend boek over een van de meest onderbelichte onderdelen van ons lichaam. Want wist je dat ons gevoelslev..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Odyssee Van De Goden Erich von DanikenZijn buitenaardse beschavingen iets van de toekomst of van het verleden? Van de bestsellerauteur van Waren de goden kosmonauten In dit boek wordt de oude Griekse geschiedenis in een volkomen nieuw perspectief gesteld: de oude mythen zijn in feite een weergave..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Ontdekking Van Het Nu Erik van Zuydam'Wees bereid om te sterven. Laat je leven maar mislukken.' Deze woorden sprak een wijze leraar tegen Erik Zuydam, de auteur van 'De ontdekking van het Nu', op het moment dat deze in een diepe levenscrisis verkeerde. Deze radicale woorden leidden tot een sponta..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Profeet Kahlil GibranDe profeet geldt als een van de bekendste spirituele boeken van de twintigste eeuw. De filosoof en kunstenaar Kahlil Gibran werd geboren in Libanon maar emigreerde al snel met zijn moeder naar Amerika. Zijn ervaringen als immigrant waren de basis voor De profeet. In dit meest..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
De Reis Naar Het Licht Jaap HiddingaVeel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar vóór deze boeken schreef de auteur ooit nog een ander belangrijk werk De reis naar het Licht. Hierin vertellen de geestelijke begeleiders van de mensheid over de grote tijdscycli..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
De Sjamanistische Weg Van Verlichting Alberto VilloldoDe sjamanistische weg van verlichting, intense gebeurtenissen – denk aan het aangaan van relaties, het verlies van dierbaren, het krijgen van kinderen, rouwen of ernstig ziek worden – veroorzaken emoties die lang in ons systeem blijven zitten; zi..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Spirituele Dimensie Van De Ziekte Van Lyme Willem JacobsIn De spirituele dimensie van de ziekte van Lyme onderzoekt Willem Jacobs de achtergronden van de ziekte van Lyme en doet hij een oproep tot verdieping. Want de ziekte begint binnen onze westerse cultuur een epidemie te worden, met ernstige ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Stem Van De Plant Monica GaglianoDe stem van de plant van wetenschappelijk onderzoeker Monica Gagliano bewijst dat planten en bomen met elkaar communiceren en een heel eigen leven leiden. Aan de hand van vele onderzoeken en experimenten laat zij zien dat planten en bomen wel degelijk kunnen luist..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Stilte Spreekt Eckhart TolleIn De stilte spreekt geeft Eckhart Tolle ons geen stof tot nadenken of om van te leren, maar woorden om te ervaren. Wat Eckhart Tolle ons in zijn wereldwijde bestsellers De kracht van het Nu en Een nieuwe aarde leert, is dat we door te leven in het Nu liefde, geluk, cr..
€16,50
Excl. BTW:€15,14
De Taal Van De Vrede Marshall B. RosenbergDe internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken. Als je de oefeningen doet, leer je zelf geweldloos en effectief te communiceren, zodat er meer vred..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Taal Van Dieren Margrit CoatesEen handleiding voor de ontwikkeling van intuïtieve communicatie met dieren Margrit Coates laat op haar eigen unieke wijze zien hoe je een hechtere band ontwikkelt met de dieren om je heen. Het idee dat dieren, net als mensen, gedachten en emoties hebben wordt meer e..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
Merk: Conny Coppen
De Tao Van Gezondheid Conny CoppenIn 'De tao van gezondheid' onderstreept Conny Coppen het belang van balans, inzicht en groei. De crisis van ons persoonlijke welzijn en onze samenleving kunnen we oplossen met de holistische zienswijze van het taoïsme. Onze organen vormen de verbindende schakels tus..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Terugkeer Van De Koning Ton van der KroonIn De terugkeer van de koning ontvouwt Ton van der Kroon, een van de voortrekkers van het mannenwerk in Nederland, zijn visie op de man aan de hand van een aantal initiatieverhalen. Thema's als de afwezige vader, de verbinding tussen lust en liefde en de r..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Toverdoos Marneta ViegasSprookjesmeditaties voor kinderen vanaf 5 jaar Doe je ogen dicht, wees heel stil en stel je voor… Voor heel veel kinderen over de hele wereld begint het verhaaltje voor het slapen gaan iedere dag weer met deze woorden. Dit is het moment van de dag waarop even niets meer ho..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
De Vallei Van De Onsterfelijke Meesters Aaravindha HimadraMet De vallei van de onsterfelijke meesters schreef Aaravindha Himadra een internationale bestseller. Hij vertelt over een zware reis over moeilijk begaanbare paden die hij onderneemt naar het hart van de Himalaya, op zoek naar de Meesters va..
€25,00
Excl. BTW:€22,94
De Verbinding Lynne McTaggartBlauwdruk voor een beter leven. Wetenschapsjournalist Lynne McTaggart neemt ons mee naar een volgende, revolutionaire stap in de moderne wetenschap. De verbinding ontsluit de radicaal nieuwe wetenschappelijke visie op de essentie van alle leven en de menselijke ervarings..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Sheryl Paul
De Verborgen Wijsheid Van Spanning, Stress, Zorgen En Onzekerheid. Sheryl PaulIn De verborgen wijsheid van spanning, stress, zorgen en onzekerheid. Nooit meer bang voor angst leert Sheryl Paul je om te gaan met angst. Je leert angst in te zetten om jezelf beter te leren kennen en te helen. Angst ope..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
De Vier Inzichten Don Miguel RuizDe vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken. En niet voor niets! De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best.Zo..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
1 - 96 van 392 (5 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie