Menu
Winkelwagen

UItgeverij Boekerij

Uitgeverij Boekerij

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Merk: Alex Rovira
Alegria Alex RoviraInspirerende non-fictie van een van de auteurs van Ikigai over het vinden van vreugde in het leven van alledag ‘Alegria (vreugde) is anders dan geluk: aan de hand van prachtige voorbeelden leer je uiteindelijk geluk te vinden door dagelijks stil te staan bij alle vreugdevolle mome..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Authentiek Onderhandelen Mori TaheripourLeer authentiek te zijn in onderhandelingen, zodat je beter weet wat je nodig hebt en het zelfvertrouwen krijgt om daar ook om te vragen We onderhandelen de hele tijd, met iedereen. We doen niet anders. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat, in Authent..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Catfulness Paolo ValentinoCatfulness, hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven De internationale bestseller over het bereiken van mindfulness – het ideale cadeauboek met full colour-illustraties Mensen houden ervan om problemen voor zichzelf te creeren. Ik kom het elke dag tegen, mijn ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: Pamela Ball
De Complete Droom Encyclopedie Pamela Ball De grote dromencyclopedie is het standaardwerk over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizenden dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball­ beschrijft op heldere wijze de betekenis van­ dromen in het normale leven. In De grot..
€24,99
Excl. BTW:€22,93
Merk: Haemin Sunim
De Dingen Die Je Alleen Ziet Als Je Er De Tijd Voor Neemt Haemin SunimRust vinden in een drukke wereld Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment De Koreaanse boeddhis..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Merk: Mario Duguay
De Helende Kracht Van Engelen Mario DuguayVraag de engelen om je naar de juiste kaarten en legging te leiden voor een antwoord op al je vragen en nieuwe inzichten.De inspirerende orakelkaarten in deze doos zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar uw hart openen. Ze zullen u helpen om te com..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Merk: Brandon Bays
De Helende Reis Brandon BaysDe Helende Reis van Brandon Bays is een geheel herziene editie. In dit boek heeft Brandon Bays samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer. In 1992 werd ze ernstig ziek en de diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwge..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
De Kleine Ikigai Francesc MirallesDe kleine Ikigai helpt je om jouw eigen ikigai te vinden, hoe oud je ook bent! Aan de hand van praktische denkoefeningen laten Hector Garcia en Francesc Miralles jonge lezers zien hoe je kunt zoeken naar de positieve kracht van ikigai in je leven. Want ook kinderen ..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
De Kracht Van De Liefde James van PraaghLiefde is grenzeloosDe Kracht van de Liefde van James van Praagh, het is de kracht die ons omringt en verbindt. De inspirerende boodschappen op de 44 kaarten in dit doosje zijn gechanneld door internationaal erkend medium James Van Praagh. Dankzij de wijsheid ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Kracht Van Engelen Doreen VirtueIn De kracht van Engelen leert Doreen Virtuezowel genezers als leken hoe lichaam en geest met hulp van beschermengelen kunnen worden geheeld.Toen Doreen Virtue een paar jaar geleden het Griekse eiland Santorini bezocht, kwam ze in contact met een groep machtige eng..
€16,00
Excl. BTW:€14,68
De Kracht Van Magische Spreuken Lucy CavendishGebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren.Gebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren. Ze helpen je om een authentieker, w..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Moed Om Creatief Te Zijn Doreen VirtueGeloof in jezelf, je dromen en je creatieve ideeen Denk je dat creativiteit alleen is weggelegd voor kunstenaars of voel je je onzeker over je eigen talent? Dan is dit het boek voor jou. Iedereen is creatief geboren. Doreen laat je in De moed om creatief te z..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Rose Inserra
De Verborgen Betekenis Van Dromen Rose InserraOntdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen!Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen! In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten i..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Dan Millman
De Verborgen School Dan MillmanIn De verborgen school, het laatste deel van de internationaal befaamde Vreedzame krijger-sage, reist Dan Millman van Honolulu naar de Mojavewoestijn, van bruisende Aziatische steden naar afgelegen bossen. Hij is op zoek naar het verband tussen het leven van alledag en..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Merk: Dan Millman
De Weg Van De Vreedzame Krijger Dan MillmanDeel 1 uit de Vreedzame krijger-serie, De weg van de vreedzame krijger is Millmans oerboek en zijn grootste bestseller tot nu toe De weg van de vreedzame krijger is geschreven om je te inspireren om het leven vanuit een hoger perspectief te bekijken en je e..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
De Wijsheid Uit Het Feeënrijk Lucy CavendishWie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.Het Feeënrijk is een magische plek, een wereld tussen de werelden, die veel oude en wijze wezens herbergt. Feeën, elfen, heksen en godinnen vinden hier hun thuis. De energie van deze ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Wijsheid Van De Drakenfeeën Lucy CavendishDeze orakelkaarten laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de draken.Deze orakelkaarten laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de Drakenfeeën. In een niet zo ver verleden leefden en werkten we nauw samen met deze elementai..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Andrea Harnn
Diepere Emoties Beter Begrijpen Andrea HarnnInzichtkaarten -voor emotioneel evenwicht, meer geluk en innerlijke rustJe bewust zijn van je stemmingen, gedachten, gevoelens en emoties maakt je krachtiger. Het maakt je vaardiger om met relaties om te gaan, en met het leven in het algemeen. Deze kaarten..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: ChanJaeLee
Dingen Die Je Laten Zien Dat Het Leven Schitterend Is ChanjaeleeDingen die je laten zien dat het leven schitterend is viert de speciale band tussen mensen; dit boek zal iedereen inspireren om dichtbij en op afstand verbonden te blijven Voor de lezers van de Koreaanse Haemin Sunim: een prachtig inspi..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Dit Is Een Goed Gidsje Jeugdeditie Marieke EyskootDe leukste tips en activiteiten voor kinderen om de wereld duurzamer en eerlijker te maken: de jeugdeditie van bestseller Dit is een goede gids. ‘Dit gidsje helpt je om betere keuzes te maken voor onze planeet, en dus voor onszelf! – astronaut Andre ..
€17,51
Excl. BTW:€16,06
Doe Vaker Een Dutje Francesco MarciulianoDe beste adviezen van katten om net zo n relaxed leven te leiden als zij. Katten staan onverstoorbaar en volledig zeker van zichzelf in het leven terwijl wij mensen onszelf voortdurend gek maken met onze twijfels en onzekerheden. Maar niet getreurd! Voor het ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Dogfulness Paolo ValentinoWord in dertig dagen net zo gelukkig en stressvrij als een hond! Rust, mindfulness en het ideale cadeau in een Wij honden zijn uitermate goed in plezier maken. We geven onvoorwaardelijke liefde, tonen affectie en dankbaarheid en we hebben ontzettend veel lol in het leven. O..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Berichten Van Je Engelen Doreen VirtueIn Berichten van je engelen legt Doreen Virtue uit dat het bijzonder eenvoudig is om zelf te communiceren met je engelen en vertelt zij hoe je werkelijke engelenadviezen glashelder onderscheidt van je twijfels en angsten. Ook biedt zij een bijzonder overzichteli..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Echte Liefde Sharon SalzbergEchte liefde biedt je een creatieve toolkit met mindfulnessoefeningen en meditatietechnieken die je helpen je relaties te versterken. Aanvankelijk de relatie met jezelf en met het leven, maar ook met je (eventuele) partner, vrienden en familie. Aan het einde van elk hoofd..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
Merk: Lorna Byrne
Een Boodschap Van Hoop Lorna ByrneVandaag de dag is het zo moeilijk om hoopvol te blijven: crisis, terrorisme, werkloosheid… Iedereen snakt naar een sprankje hoop, voor zichzelf, het gezin, de toekomst. Een boodschap van hoop is Lorna s antwoord op de moeilijke tijd waarin wij allen leven. Ze deelt ..
€10,99
Excl. BTW:€10,08
Merk: Andrea Harnn
Emoties Beter Begrijpen Andrea Harnnvoor een betere relatie met jezelf en anderenOm goed in je vel te zitten, is het belangrijk om je bewust te zijn van je stemmingen en emoties. Pas als je je gevoelens kent, kun je er op gepaste wijze op leren reageren en je gedachten en gedrag leren controleren. M..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: Nicola Green
Emotional Healing Boek En Kaartenset Nicola GreenBreng je emoties in balans voor een gezonde geest, lichaam en zielLeer met deze unieke kaartenset je emoties te beheersen en negatieve gevoelens in positieve te veranderen. Door de bijzondere kaarten te leggen in een ‘helende driehoek’ kun je meer zel..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Susan David
Emotionele Flexibiliteit Susan Davidlaat los, omarm verandering en bloei op in je werk en je leven… Een revolutionaire aanpak die ons in staat stelt negatieve emoties te begrijpen en te omarmen, ontwikkeld door de expert op het gebied van menselijk gedrag en emoties De weg naar succes, of dat nu thu..
€22,00
Excl. BTW:€20,18
Merk: Lorna Byrne
Engelen Binnen Handbereik Lorna ByrneEngelen binnen Handbereik, het vervolg op de bestseller Engelen in mijn haar, een boek van Lorna Byrne Byrne geeft hoop en het besef van vrede. The Times Engelen binnen handbereik neemt ons mee terug naar Lorna Byrnes vroege jeugd op het Ierse platteland, het the..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Engelen In Je Dromen Doreen VirtueIn Engelen in je dromen bespreken Doreen en haar schoondochter Melissa Virtue waar dromen vandaan komen, hoe je ze kunt interpreteren en welke boodschappen we ontvangen in onze dromen. Als je droomt zijn engelen beter in staat om met jou te communiceren en Engelen i..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Lorna Byrne
Engelen In Mijn Haar Lorna Byrne Engelen in mijn haar is Lorna s ongelooflijke levensverhaal. Als kind dacht men dat Lorna Byrne achterlijk was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna herinnert zich dat ze niet alleen de haar omringende wereld zag, maar ook en net..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Engelen Op Aarde Doreen VirtueIn Engelen op aarde geeft Doreen Virtue buitengewoon praktische inzichten en adviezen om de engel in jezelf te herkennen. Als je aanleg of talent hebt voor healing of voor het helpen van anderen, en je hebt jezelf reeds kunnen bevrijden, dan ben je wellicht een engel op..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Laura Day
Erger Wordt Het Niet Laura Day‘Briljant en praktisch. Wanneer je de suggesties in haar boek volgt, is het onmogelijk om geen succes en een gevoel van voldoening te ervaren. Deepak Chopra. In deze ingewikkelde en onzekere periode laat Laura Day zien hoe een crisis de mogelijkheid kan bieden voor zelf..
€18,00
Excl. BTW:€16,51
Gesprekken Met Engelen Doreen VirtueIn haar werk als therapeute merkte Doreen Virtuedat de engelen in tijden van crisis helderder, sneller en zinvoller kunnen helpen dan welke therapeut ook. Daarom worden in dit boek talloze eenvoudige adviezen en technieken gegeven waarmee je ook zelf gemakkelijk d..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Handboek Engelentherapie Doreen VirtueHandboek Engelentherapie geeft de lezer inzicht in welke engelen je aan kunt spreken en wanneer; hoe je familie en vrienden in nood kunt helpen en hoe je de tekenen kunt herkennen dat je boodschap gehoord wordt. Doreen Virtuegeeft al sinds 1997 les in engelenthe..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Dan Millman
Het Leven Waarvoor Je Geboren Bent Dan MillmanHet leven waarvoor je geboren bent – Dan Millman helpt je bij het bepalen welke weg je moet inslaan met een eenvoudige en praktische methode. Aan de hand van je geboortegetal en de spirituele wetten die met dat getal verband houden, toont hij je je belan..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Het Orakel Van De Eenhoorns Cordelia Francesca BrabbsEenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit te halen.Eenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit ..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Het Orakel Van De Feeën Lucy CavendishHet orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën.De kaarten van Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën. In elk van deze prachtig ge ïllustreerde kaarten zitte..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Orakel Van De Keltische Bomen Sharlyn HidalgoDeze kaartenset met bijbehorend boekje helpt u in contact te komen met de wijsheid van deze aloude leraren.Het orakel van de Keltische bomen, de Kelten zagen bomen als levende, spirituele wezens die ons niet alleen troosten, steunen en gezelschap houd..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Het Pad Van De Liefde Alana FairchildDeze kaarten begeleiden jou op je zoektocht naar jouw authentieke padDe kaarten van Het pad van de Liefde met de teksten van Alana Fairchild en de verlichtende kunstwerken van de visionaire schilder Rassouli zijn doordrenkt door de mystieke kracht van de vrouweli..
€35,95
Excl. BTW:€32,98
Hoe Je Stopt Met Plastic Will MccallumDe wereld veranderen begint met een plastic flesje Praktische adviezen voor iedereen die zelf iets wil doen, maar niet weet waar te beginnen. In dit boek krijg je tips voor elke kamer in je huis, voor onderweg en op je werk. Van een herbruikbare koffiebeker tijd..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: Lorna Byrne
Hoog In De Hemel Lorna ByrneHoog in de hemel leert je dat, hoe eenzaam je je ook voelt, je altijd een beschermengel hebt die je nooit in de steek zal laten. Lorna Byrne beschrijft de engelen bijzonder gedetailleerd en vertelt hoe zij zich met tomeloze liefde inzetten voor de mensen en de wereld, en ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Haemin Sunim
Houden Van Dingen Die Niet Perfect Zijn Haemin SunimDe inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij bena..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Ichigo-Ichie Francesc MirallesDe Japanse Wijsheid voor het beleven van onvergetelijke momenten Ichigo-ichi laat ons beseffen dat ieder moment van ons leven uniek is, leer leven in het nu. Ichigo-ichi neemt je mee in het prachtige idee van het koesteren van ontmoetingen. Ichigo-ichi herinnert je eraa..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: Byron Katie
Ik Heb Je Liefde Nodig, Is Dat Waar? Byron KatieIk wil dat je van me houdt. Ik wil dat je mijn vrienden aardig vindt. Ik wil weten wat je denkt. Ik wil dat je me kust. Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wil… Wij willen zo veel ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Janie Brown
Ik Hou Je Hand Vast Janie BrownLiefdevolle gesprekken tussen een verpleegkundige en haar patienten Janie Brown is al meer dan dertig jaar oncologieverpleegkundige en vertelt over de meest bijzondere ervaringen die ze had met mensen aan de rand van het leven. Elk gesprek onthult een ander perspectief..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Ik Vind Je Ikigai Francesc MirallesWe keren terug naar de duizend jaar oude Japanse cultuur voor een praktische methode waarmee je je levensdoelen kunt realiseren. Want hoe kun je je ikigai precies vinden? En als we onze ikigai hebben gevonden, hoe zorg je er dan voor dat je er elke dag naar leeft e..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Ikigai Francesc MirallesVolgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is een van de geheimen van een lang, te­vreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar dan ooit ter..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
In Negen Stappen Naar Innerlijke Bloei Lisette ThooftLisette Thooft helpt je met Negen stappen naar innerlijke bloei het beste uit jezelf te halen. In dit boek vind je alles over het Negen Stappen Plan, een simpele chi-oefening die je gevoel, je liefde en je intuitie bekrachtigt en je elke dag weer ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Kom Uit Je Hoofd Lisette ThooftKom uit je hoofd, op weg naar harmonie tussen denken en voelen van Lisette Thooft gaat over het besluit van Thooft om wel gelukkig te worden.We leven teveel in ons hoofd en moeten ons lijf weer terugvinden – Lisette ThooftAls kind kwam Lisette Thooft ‘in haar hoofd ter..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Merk: Lorna Byrne
Laat Je Hart Spreken Lorna ByrneSinds de publicatie van Lorna s internationale bestseller Engelen in mijn haar vragen lezers haar om berichten aan hun engelen door te geven. In Laat je hart spreken schrijft Lorna Byrne wat communicatie met engelen kan doen voor de wereld en voor jou als individu. Aa..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Nice Girls Don't Speak Up Lois P. FrankelHet nieuwe boek van de auteur van de carrierebestseller Nice girls don t get the corner office! Hoe vaak heb je jezelf afgevraagd waarom je niets hebt gezegd tijdens een vergadering? Of waarom je niet hebt gevraagd om de loonsverhoging die je duidelijk verdie..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Niets Meer Aan Doen Christine CarterVaak wordt gedacht dat alleen grote veranderingen je leven beter kunnen maken: een nieuwe baan zoeken, nu echt vier keer per week naar de sportschool, een ander huis kopen. Maar Christine Carter, wetenschapper op het gebied van geluk, weet uit onderzoek en uit eig..
€10,00
Excl. BTW:€9,17
Ontdek Je Indigokracht Charles VirtueOntdek je Indigokracht. De meeste indigo s (intuitieve en wilskrachtige mensen) zijn in de jaren zeventig geboren en toen Doreen Virtue haar eerste boek over hen schreef, bestond de indigogeneratie nog grotendeels uit kinderen. Inmiddels zijn de meeste indigo s v..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Ontmoetingen Met Engelen Doreen VirtueVeel mensen hebben engelen ontmoet. Meer dan je denkt. Misschien jij ook, zonder dat je het wist. Engelen kunnen zich op vele manieren manifesteren. In dit boek lees je over mensen uit allerlei hoeken van de wereld en van alle rangen en standen die een engel heb..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Shinrin-Yoku Francesc MirallesShinrin-yoku, de auteurs van Ikigai beschrijven opnieuw een onontdekt Japans geheim voor een lang en gelukkig leven Iedereen kent wel dat rozige gevoel na een mooie boswandeling. Of je nou een half uurtje een rondje loopt of een stevige wandeling maakt van een paar uur,..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Tien Boodschappen Van Je Engelen Doreen VirtueIn Tien Boodschappen van je engelen deelt Doreen Virtue de tien levenslessen die zij van de engelen heeft ontvangen. Elk hoofdstuk bevat een persoonlijke boodschap over belangrijke onderwerpen als identiteit, genezing, moed of relaties. Doreen zal je hel..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Van Dromen Naar Doen Petra Van DreumelVan dromen naar Doen – Waar je ook van droomt, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. Maar wat geluk voor jou betekent, is heel persoonlijk. En juist dat wil Petra van Dreumel je graag helpen ontdekken. In Van dromen naar doen stimuleert ze je..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Merk: Byron Katie
Vier Vragen Die Je Leven Veranderen Byron KatieDe everseller van Byron Katie in een nieuwe vormgeving – al meer dan 50.000 exemplaren verkocht! Stap voor stap naar een gelukkiger leven Terwijl ze een doodgewoon leven leidt, wordt Byron Katie in toenemende mate depressiever. Gedurende tien jaar zakt ..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Volgens Proust Henk SteenhuisIn Volgens Proust breiden Henk Steenhuis en Bert Bukman de ‘Proust Questionnaire uit met tientallen vragen die alle uithoeken van het leven bestrijken. Op het eerste gezicht lijken de vragen eenvoudig, maar vergis je niet: ze dwingen je om tot de kern te komen. Ze beantw..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Vraag Raad Aan De Heks Lucy Cavendish.Gebruik deze doos met 55 kaartjes om raad te vragen aan de Heks. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Wil je contact maken met je eigen heksenkracht? Stel je dan open voor de toverkunst van de Heks en laat je ins..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Wandel Sholto RadfordWord mindful, laat spanning los en krijg meer energie In Wandel ontdek je welke voordelen het heeft om gewoon buiten te zijn en te wandelen. Wandelen is simpel en het is een geweldige manier om je geest, lichaam en ziel een boost te geven. Je hebt geen hightech apparatuur of tra..
€7,50
Excl. BTW:€6,88
Wie Domme Dingen Doet, Wordt Wijs Lisette ThooftEigen wijsheid is de enige ware wijsheid, is het motto van Lisette Thooft. En die wijsheid ontwikkel je vooral door je in het leven te storten en niet bang te zijn om fouten te maken. Om spiritueel te groeien moet je soms je hoofd stoten. In Wie domme ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Wijsheid Van Het Universum Toni Carmine SalernoEchte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen.Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek - tijdloos en oneindig. Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Jen Sincero
You Are A Badass Jen SinceroWil je je dromen volgen en je #lifegoals waarmaken? Voor iedereen die heeft genoten van Nice girls don t get the corner office Je bent blij met je leven, hebt leuke vriendinnen, een fijn huis, maar toch zijn er nog wel wat dingen die je anders zou willen, beter zelfs. Mis..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Zen En De Kunst Van Eenvoudig Leven Shunmyo MasunoHonderd oefeningen van een Japanse zenmonnik voor een leven vol rust en vreugde. De perfecte mix van Haemin Sunim en Marie Kondo, en voor de lezers van Ikigai Hoe fijn zou het zijn als we ons elke dag fris zouden voelen en vol nieuwe energie? Veel me..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
1 - 66 van 66 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie