Menu
Winkelwagen

Bevrijdende Astrologie Christiane Beerlandt

Bevrijdende Astrologie Christiane Beerlandt
Bevrijdende Astrologie Christiane Beerlandt
€26,00
Excl. BTW: €23,85

Bevrijdende Astrologie.

Bevrijdende Astrologie - Oersymboliek van de Zon in de Tekens van de Dierenriem.

Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft… ? De horoscoop als spiegel van het web waarin je onbewust gevangen zit... en tevens de leidraad om je hieruit te bevrijden ! Revolutionair maar écht is de inhoud van dit boek, deze astrologische psychologie.

De meest oorspronkelijke betekenis van de dierenriemtekens, van Ram tot Vissen. De mens “is” geen Ram of Stier of... maar wordt geboren met een reeks overtuigingen en gedragspatronen waarvan hij de foto vindt in zijn geboorte-horoscoop.

Hij draagt in zich de overtuigingen die overeenstemmen met Zon in Ram, Stier, enz. ... De horoscoop als blauwdruk van het doolhof waarin de mens zichzelf gevangen houdt op basis van negatieve, naar lijden en dood lopende, overtuigingen. Maar zij is tevens als de draad van Ariadne die je de weg naar bevrijding kan tonen ! Hiertoe heeft Christiane Beerlandt zich opengesteld om de juiste informatie over de ‘Tekens van de Dierenriem’ te mogen ontvangen uit haar innerlijke bron. Doe je deuren open, kom binnen, hoor en lees wat jou gebonden houdt of beperkt, waar jij jezelf in het onvermogen houdt om te leven vanuit jouw Levende Centrum. Bevrijd je aan de hand van deze diepe inzichten en gooi je horoscoop, je doolhof dan ver achter je ! De diepere symboliek van onze Zon. De diepste betekenis van de symbolen Maagd, Vissen, Stier, Kreeft... Geen sprake van fatalisme of toekomst-voorspelling. Heilzame inzichten : voor psycholoog, astroloog en leek. Dit boek stampt net als de andere boeken van Christiane Beerlandt vele gesloten deuren open. Het biedt, vanuit waarheidskracht geschreven, aan elkeen de kans om zich te bevrijden uit de eigen negativiteit teneinde de weg naar leven in Vreugde te vinden.