Menu
Winkelwagen

Uitgeverij Karakter

Uitgeverij Karakter

Een overzicht van alle leverbare boeken van deze uitgeverij.

Als Leven Pijn Doet Rene DiekstraGevoelens van neerslachtigheid overkomen iedereen en horen bij het leven. Er zijn zelfs momenten waarop ongelukkig zijn de enige reactie is. Maar hoe ga je er zo mee om dat het geen grote lichamelijke, geestelijke en sociale belasting gaat vormen? Rene Diekstra schet..
€10,00
Excl. BTW:€9,17
De Kracht Van Stilte Kankyo TannierZo vind je rust in de hectiek van alledag, omarm stilte in je dagelijks leven en word gelukkiger! Staat jouw telefoon altijd aan en check je ieder uur minstens drie keer of je nieuwe berichten hebt? Heb je het gevoel overspoeld te worden door een stroom aan informa..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: Dalai Lama
De Kunst Van Het Geluk Dalai LamaIn De kunst van het geluk laat Howard Cutler de lezer kennismaken met de filosofie van de Dalai Lama over hoe je gemoedsrust kunt vinden en in het reine kunt komen met het lijden van de wereld. Samen onderzoeken zij de wortels van de vele problemen waarmee de menshei..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
De Magie Van Je Geboortedag S. Crawford En G. SullivanDe magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en..
€29,99
Excl. BTW:€27,51
Leven Is Loslaten Rene DiekstraHet is uitsluitend dankzij zelfdoding dat we voor het leven kunnen kiezen Dit boek gaat over leven en dood. Over te vroeg of te laat sterven, over levensmoeheid en voltooid leven, over waarom we het maar niet eens kunnen worden over zelfdoding en hulp daarbij, en over ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Levenshaast, Leven Met Een Hersentumor Ingeborg Van Beek‘Mijn naam is Ingeborg. Ik ben negenendertig en sta midden in het leven. Ik heb een zoon van vier, een dochter van twee, een eigen bedrijf en heel veel plezier. En ik heb ook een hersentumor´. Ingeborg van Beek kreeg twee jaar geleden een verpl..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie