Menu
Winkelwagen

Patty Harpenau

Patty Harpenau

Patty Harpenau, levenscoach en oprichtster van The Life Foundation studeerde Angelologie in Engeland en Amerika. Zij is schrijfster van diverse bestsellers waaronder The Life codes. Dit boek werd wereldwijd gepubliceerd.

Patty heeft haar leven onaards doorgebracht met de oudste leringen ter wereld en ze heeft ze zowel in woorden als leringen uitgedrukt. Ze heeft psychologie, kabbala, metafysica en angelologie gestudeerd en is een gediplomeerd Deepak Chopra-meditatieleraar.

Samen met goede vriend en leraar Janosh geeft Patty les aan The Academy of Angelology.Samen hebben ze de The Angel Codes Box boek met 33 kaarten uitgebracht in 2022.

The Angel Codes Patty Harpenau en Janosh Een complete workshop in de Angelologie, de wetenschap van de Engelen. De Angelologie, de wetenschap van de Engelen, is een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden om kennis te maken met de (Aarts)engelen. Deze box bestaande uit een bo..
€86,33
Excl. BTW:€71,35
The Madonna Codes Patty Harpenau haar nieuwste boek 2023 De Madonna spreekt. Duizenden jaren lang is haar het zwijgen opgelegd. Nu komt ze terug, krachtiger dan ooit tevoren. In elfvoud.Haar boodschap kan jouw leven voorgoed veranderen. Dit is het verhaal van een jonge vrouw die, dwars door alles he..
€34,95
Excl. BTW:€32,06
1 - 2 van 2 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie