Menu
Winkelwagen

Inzichtkaarten

Ademspelkaarten Helen PurperhartKinderen leren spelenderwijs hun eigen ademhaling te onderzoekenZe ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen.De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energieba..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Koppenhol
De Boedha Kaarten.De Boeddha-kaarten zijn een opmerkelijk middel voor begeleiding, focus en inspiratie. Ervaar, door de oude Sanskriet tekst, de kracht van de Boeddha-kaarten. Zijn zorgen voor een diepe verbinding door vele levens heen, brengen je tot tijdloze wijsheid en sereniteit. Dit is geen waa..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Koppenhol
De Grote Energie-kaarten IVOI.50 kaarten voor Healing en Meditatie.“Graag wil ik je verwelkomen, en je bijzondere belevenissen toewensen, die je zullen ondersteunen in je transformatie-proces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderen gebeuren. De afzonderlijke afbeeld..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Deltas
Denk PositiefPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaartPositieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven j..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Merk: van Beers
Eigenwijsjes Coaching Kaartjes.EigenWijsjes zijn een speelse aanzet tot een beter zelfbeeld, bewustzijn en zelfvertrouwen. Eigenwiisjes zijn voor alle kinderen van 6 tot 106. Oorspronkelijk zijn deze kaartjes bedoeld voor thuisgebruik. Maar ook door kindertherapeuten, leerkrachten van de basisschool..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Energizerkaarten Voor Kinderen Helen Purperhart Energizers zijn korte bewegingsoefeningen. Ze peppen je op, laten je energie stromen, je vermoeidheid verdwijnen en zorgen voor ontspanning, plezier en een gezellige sfeer. Je wordt alerter en kunt je beter concentreren. De energizers helpen ook om een..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Diana Cooper
Engelenkaarten Voor Kinderen Pocket Diana CooperDeze prachtig getekende kaarten met afbeeldingen van engelen zullen zowel kleine kinderen als hun ouders inspireren en blij maken. Hoor, zie of voel je ze? Ze zijn er! De engelen zijn altijd dichtbij. Ze luisteren naar je en geven je kracht. Op de enge..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Engelenorakel Sulamith WulfingLeer de wereld van de engelen begrijpen. Er is geen andere kunstenaar die het wonder van de engelen beter vast kan leggen dan Sulamith Wülfing. Met haar tekeningen maakt zij de magische wereld van de engelen zichtbaar voor het menselijk oog.Veertig zorgvuldig geselectee..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Goed Gesprek Stoere StappenGesprekskaartjes voor kinderen van gescheiden oudersGoed gesprek helpt kinderen en hun ouders om in gesprek te zijn over de scheiding. Deze uitnodigende vragenkaartjes helpen kinderen en ouders op een ontspannen en speelse manier contact te hebben over de scheiding. Ook vo..
€23,75
Excl. BTW:€19,63
Merk: Koppenhol
Hemels Licht Sulamith Wülfling.De mooiste Engelen van Sulamith Wülfling en hun inspirerende boodschappen voor de wereld! Deze 'stralende' boodschappen van een hogere werkelijkheid betoveren enerzijds door hun ontroerende schoonheid, anderzijds spreken ze de wijsheid van het hart aan. Het boekje geef..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Hoog Sensitief Inspiratiekaarten Sannie Alblas-Smit.Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoog sensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoog sensitiviteit te omarmen ..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Intuïtiekaarten Voor Elke Dag Mafalda Pinto Leite.Iedereen heeft weleens inspiratie nodig. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 42 inspirerende kaarten die met de hand zijn geïllustreerd. Deze vrolijke, zomerse en trendy kaartenset helpt je om elke dag een intentie te zetten, een antwoord op e..
€14,99
Excl. BTW:€13,75
Jong Burn-Out Nienke Thurlings.Heb je last van een burn-out, wil je er een voorkomen of ben je simpelweg op zoek naar meer energie en voldoening in het leven? In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 40 kaarten met inspirerende quotes en een instructieboekje, gebaseerd op het boek Jong burn-out. D..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Kindercoaching Kaarten Helen PurperhartMomenteel ik herdruk. Leverbaar vanaf 25 september 2018 !! Kindercoaching Kaarten Leer hoe je kinderen die etiketten krijgen of opplakken op een eenvoudige manier kunt helpen! Door het etiket te onderzoeken en na te gaan wat de impact is van hun gedrag, gaan de..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Kindermeditatiekaarten Helen PurperhartDit doosje bevat kaarten met geleide kindermeditaties. De fantasierijke meditaties zijn een aanzet om bewustwording bij kinderen vanaf 7 jaar te bevorderen. Iedere meditatie neemt het kind mee naar een plek in zichzelf, waar het tot rust komt en veiligheid en z..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Kinderyoga Avonturen Box Helen PurperhartDe Kinderyoga Avonturen Box is een geweldige kennismaking met de succesvolle kaartenboxen van Helen Purperhart.De Kinderyoga Avonturen Box is een kennismaking met de succesvolle kaarten van Helen Purperhart. Behalve dat kinderyoga goed is voor kinderen, is he..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Kinderyogakaarten Helen PurperhartDeze kaarten zijn bestemd voor kinderen, maar kunnen ook goed gebruikt worden door volwassenen. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om de concentratie en de bewustwording van je bewegingsmogeli..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Lekker-In-Je-Vel-Spel Marja BaselerBlij, boos, bang, verdrietig of trots? Ontdek spelenderwijs de taal van emoties. Tekst, beeld én prikkelende vragen helpen gevoelens en emoties bespreekbaar te maken, ze te (h)erkennen en er beter mee om te gaan. Verrassend, hoe je jezelf en elkaar nog beter leert ..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Monkey Mind Kaarten Set Carolyn Kanjuro.We hebben allemaal een aapje in ons hoofd. Dit aapje zorgt ervoor dat onze gedachten alle kanten op schieten, zodat we weinig focus hebben en onze emoties vaak de overhand krijgen. Zeker als we jong zijn. Het goede nieuws is dat we onze monkey mind kunnen temm..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Openhartig About Sex.Open en eerlijk praten over seks en intimiteit.Hoe open en eerlijk ben jij naar je (seks)partner en anderen als het gaat over seks en intimiteit? In hoeverre durf jij je seksuele gevoelens, gedachten en gedrag te delen?Praten over seks is voor veel mensen best een uitdaging, ter..
€20,50
Excl. BTW:€16,94
Openhartig Eindejaar.Het einde van het jaar is traditioneel een moment om samen te komen met familie en vrienden. De feestdagen nodigen uit tot ontmoeten, delen en genieten met elkaar. Hét moment om terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit te blikken op het nieuwe jaar.De meer dan 100 vragen..
€20,50
Excl. BTW:€16,94
Openminded Classic.Uitgeverij Open Up, bekend van de ‘Openhartig’ spellen, komt nu met een nieuwe spellenlijn onder de naam ’Openminded’. Vragen die uitdagen tot verfrissende ideeën, creatieve oplossingen en nieuwe inzichten.Hoe fijn is het als je de wereld met een open blik tegemoet treedt, onbevan..
€20,50
Excl. BTW:€16,94
Peuteryogakaarten Helen PurperhartYogapret voor kinderen vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene. Een fijne manier om de coordinatie, concentratie en het zelfvertrouwen te vergroten! Helpt bij het vinden van rust en ontspanning, De kaarten zijn op de eerste plaats bedoeld om plezier te bel..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Rijmelarij Annemariet van BeersOefen spelenderwijs met alle verschillende klanken in woorden en vergroot daarbij je fonemisch bewustzijn, je geheugen en je (rijm)woordenschat!Oefen spelenderwijs met alle verschillende klanken in woorden en vergroot daarbij je fonemisch bewustzijn, je geheugen en je ..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Merk: Petra Lahr
Spiegel Jezelf Spel Petra LahrVoor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Spiegel jezelf! Kijk met een positieve blik en zie je kwaliteiten. Met het Spiegel-jezelf-spel ontdek je spelenderwijs op een spannende manier je sterke eigenschapp..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Terugkeer Naar Zelfliefde Rosalinda Weel.Onvoorwaardelijke liefde begint bij jezelf. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes over zelfliefde. De quotes op de kaarten helpen je onderzoeken wie je werkelijk bent, waar je echt naar verlangt en wat je nog kunt ontwi..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Tongbrekers A F van Beers48 lekkerbekkende struikel- en stuiterzinnenDe ultieme uitdaging!Ken je de klassiekers nog? Leentje leerde Lotje lopen... De kat krabt de krullen... Maar wist je ook dat Ruud Rups rap rode ronde radijsjes raspt? En dat de prins slecht Spaans spreekt en Duitse dames dagelijks..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Top Tot Teen Spel.TOP-tot-TEEN beweegspellen Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein alert én in goede conditie! Kinderen spelen steeds meer zittend. Helaas ontwikkelen ze zich hierdoor motorisch minder goed. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker waarom lekk..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Koppenhol
Vandaag voor kinderen kaarten Dick Nijssen.80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind. Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren. Soms lukt dat heel erg goed, maar soms ook ..
€12,00
Excl. BTW:€9,92
Merk: Koppenhol
Vandaag Kaarten Dick Nijssen.80 kaarten met uitnodigingen voor een gelukkig leven. e "Vandaag"-kaarten gaan uit van de ervaring dot de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: Wie goed doet, goed ..
€12,00
Excl. BTW:€9,92
Merk: Koppenhol
Voor het Slapen Gaan Hella Hertogs.Gedichten en muziek voor ouders en baby. Geïnspireerd door een van de mooiste gebeurtenissen in een leven, de geboorte van een kind, schreef Hella Hertogs 25 gedichten. De gedichten en CD zitten verpakt in een speciale 'glow in the dark' geschenkdoos, zodat het in ..
€16,25
Excl. BTW:€13,43
1 - 31 van 31 (1 pagina's)

Je wilt inzichtkaarten kopen? Ruim assortiment Inzichtkaarten vind je bij ons.

Inzichtkaarten ook wel affirmatiekaarten genoemd kunnen een handig hulpmiddel zijn bij spirituele vraagstukken.

Trekt je jouw “kaart” dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor je bewustwordingsproces van belang zijn. Bij deze Inzichtkaarten of Affirmatiekaarten zitten geen speciale boekjes of handleidingen. Meestal is er een speciale kaart waarop een korte handleiding vermeld staat.

Wil je graag inzichtkaarten met meer informatie of uitgebreidere handleiding, kijk dan bij de Inzicht- en Orakelsets.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie