Menu
Winkelwagen

Lenormand Kaarten

Lenormand Kaarten, Lenormand Waarzegkaarten

Op zoek naar de Lenormand Kaarten? Je wilt Lenormand Kaarten kopen? Bij ons ruim assortiment Mlle Lenormand Waarzegkaarten in originele uitvoering, maar ook speciale edities en (beginners) sets. Natuurlijk ook boeken over de achtergrond van de Lenormand kaarten en hoe deze in de praktijk te gebruiken.

Naast de Nederlandstalige edities kunnen wij je ook buitenlandse veelal Engelstalig Lenormand Kaarten leveren.

De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. Door hun "eenvoud" makkelijk en snel te gebruiken. Mlle Lenormand ontwikkelde een erkende methode van leggen voor haar waarzegkaarten. Ze maakte een grote en een kleine Lenormand versie van het spel. Sinds haar overlijden in 1843 zijn er van de het kleine lenormand meer dan 100 verschillende versies uitgekomen.

Mlle Lenormand, was een beroemd Frans helderziende en kaartlegster, die onder meer het huwelijk, de kroning, maar ook de val van Napoleon Bonaparte voorspelde.

Astro Mythological By Mll Lenormand54 card deck by Mile Lenormand. 1977 publication by Grimaud.ISBN: -Auteur(s): -Afmetingen: -Gewicht: 100 gramTaal: EngelsUitgeverij: GrimaudInhoud: 54 kaarten met handleiding..
€31,70
Excl. BTW:€26,20
Merk: Fabio Vinag
Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek Fabio Vinago. Instant antwoord op al je levensvragen!Iedereen die vertrouwd is met de wereldvermaarde Lenormandkaarten onderkent dat deze waarzegkaarten tot verbluffende voorspellingen leiden. Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek is er eentje uit de dui..
€26,95
Excl. BTW:€24,73
Merk: Koppenhol
Lenormand Waarzegkaarten Set.Lenormand Waarzegkaarten. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Haar kaarten zijn waar dan ook ter wereld te verkrijgen in ieder New-Age winkel. De bekende helderziende Aimee Zwitser werkte mee..
€17,51
Excl. BTW:€16,06
Old Style Lenormand Alexander RayOld Style Lenormand brengt charmante, vintage ogende illustraties onder de aandacht van een hedendaags Lenormand-publiek.Old Style Lenormand brings charming, vintage-looking illustrations to a modern Lenormand audience. The simple and concise imagery provides highly ..
€25,46
Excl. BTW:€21,04
Steampunk Lenormand Oracle Barbara Moore, Diana Cammarano.Ours is a tale of gears and sighs, revolving around the fate of the human condition: it is the story of the greatest adventures ever, those of ordinary men and women who struggle, facing challenges, to achieve fortune and success.Artwork by D..
€21,95
Excl. BTW:€18,14
Merk: Robert Place
The New York Lenormand Tarot Card Correlations Robert PlaceDe New York Lenormand van Robert Place is een interpretatie van de originele versie van The Mystic Cards of Fortune, een 19e-eeuws kaartspel dat in 1882 werd gepubliceerd. The NY Lenormand is a recreation of an historic Lenormand oracle in t..
€42,51
Excl. BTW:€35,13
Werken Met De Waarzegkaarten Van Mademoiselle Lenormand Boek Christiane RennerEen actuele kijk op het werken met de wereldbekende traditionele waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand.Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand koppelt de traditionele symboliek van het Lenormandspel aan..
€17,50
Excl. BTW:€16,06
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie