Menu
Winkelwagen

Orakelkaarten

Orakelkaarten Kopen, Orakel kaarten Kopen.

In onze winkel ruim assortiment veilig online bestellen/kopen.

Orakel Kaarten worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord en inzicht te krijgen op grote en kleine levensvragen. Runen en de I Tjing zijn voorbeelden van orakels die letterlijk al duizenden jaren gebruikt worden. J kunt hier de diverse Orakel Kaarten sets die wij in ons assortiment hebben bekijken en eventueel bestellen. De meeste Orakel Kaarten zijn voorzien voor een boek of handleiding,

Hoe kies je de juiste Orakel Kaarten? Kijk naar het thema van de Orakel Kaarten en bekijk de voorbeelden van de Orakel Kaarten. Spreekt het je aan? Resoneert er iets? Dan is het meestal de goede keuze voor dat moment. Geen reactie of klik? Dan vooral niet kopen. Het klinkt misschien gek maar zo doen wij het ook in onze winkel, wij hebben liever dat je iets koopt waar je wat aan hebt dan dat je later spijt van je aankoop krijgt. Wij hebben vele klanten die diverse Orakel Kaarten sets hebben aangeschaft en daar met veel plezier gebruik van maken, voor iedere fase of thema in jouw leven of dat van een ander is er wel een Orakel Kaarten set.

Veel plezier, wijsheid en inzichten met de Orakel Kaarten (en bij het maken van je keuze natuurlijk).

Merk: Koppenhol
Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid.Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar je veel van kunnen leren. Het Boodschappen van de Dieren Orakel geeft je weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. Dieren en hun "spirits" sporen ons aan onze innerlijk..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall.We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist. Met deze prachtig..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno.Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zweve..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild.Dit betoverende orakel is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie, om je creativiteit een boost/impuls te geven en om je heilige vrouwelijke geest te vieren. De heilige vrouw in jou is onconventioneel, helend, liefdevol en mooi – ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Isis Orakel Alana Fairchild.De eeuwenoude, mysterieuze lessen van Isis zijn je kompas om op een heldere en praktische manier met de ervaringen en uitdagingen in je leven om te gaan. Sta open voor de Godin, deze heilige priesteres, ingewijde, magiër en heler. Ze helpt je om de talenten van jouw ziel ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Wijsheid van het orakel Colette Baron-ReidColette Baron-Reid heeft op schitterende wijze de traditionele tarot en andere oude voorspellingsmethoden bij elkaar gebracht in een heilig systeem waarbij gedachten worden uitgewisseld. Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermedia..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het Rozenorakel Rebecca Campbell De roos is een symbool van de vroegere Godinnen en bevat een krachtig medicijn voor deze tijd. Dit orakel geeft je de ruimte om je met Haar energie, wijsheid en adembenemende schoonheid te verbinden. Laat haar helende mysteriën je terugroepen naar je ware natuur. “De..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Sannie Smit
Hoogsensitief Sannie Smit Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoogsensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoogsensitiviteit te omarmen én er je voordeel mee te doe..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
Merk: Jill Pyle
In Harmonie Met De Cyclus Van Het Leven‘In harmonie met de cyclus van het leven’ is een prachtige geïllustreerde kaartenset die je helpt om jezelf te verbinden met de natuurlijke cycli en de lessen van de natuur. Leer te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, de fasen van de maan en het ritme van..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Manifesteren met de Maan Yasmin Boland Ontdek de kracht van de maan met de kaartenset ‘Manifesteren met de kracht van de maan’ van Yasmin Boland. Leer te manifesteren met de maan om zo positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen en je droomleven te creëren en te manifesteren. Deze kaartens..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Ninja Power Mitch AbblettLaat kinderen hun eigen innerlijke ninja ontdekken met ‘Ninja power’. Deze kaartenset bevat 30 oefeningen die zorgen voor een scherpe focus, emotionele balans en lichaamsbewustzijn. Waar ninja’s in het verleden woeste krijgers waren, zijn ze nu vreedzaam en trainen ze hun li..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Fabio Vinago
Ontmoeting Met Je Tweelingzielen Orakelkaarten Fabio VinagoTweelingzielen Orakel – 49 kaarten + handleiding – Fabio Vinago De Tweelingzielen Orakelkaarten helpen je het tweelingzielenproces beter te begrijpen. Boodschappen en ingevingen vanuit het onderbewustzijn stelden Fabio Vinago, de ontwerper v..
€24,70
Excl. BTW:€20,41
Yoga Voor Thuis Kaarten Set Natalie HeathMet de kaartenset en het instructieboek ‘Yoga voor thuis’ creëer je eenvoudig je eigen, ontspannen yogales. Installeer je op je yogamat, adem diep in en rustig uit en begin. Spreid de 50 kleurrijke kaarten met asana’s voor je uit en stel daarmee je eigen yoga..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Koppenhol
Aimee's Symboolkaarten. Nieuwe Editie.Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar ..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Angel Power Kaarten.De Angel Powerkaarten zijn boodschappers van een creatieve en kosmische energie. Deze energie geeft je kracht, inspiratie of troost en verrijkt je geest. De kaarten helpen je bij het mediteren en bij het oplossen van problemen. De kaarten kunnen je persoonlijke gids worden of je ..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Anna Cosma
Anna Cosma Cosmic Affirmation Card Deck17 kaarten (Engelstalig) die je eraan herinneren dat er een klein universum in je zit. Het Finse karton is gemaakt van hoogwaardig natuurpapier en is ongeveer 2mm dik. Net als bij gerecycled papier kan het karton kleine oneffenheden vertonen door papiervezels. ..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
BeestenfeestOp de Beestenfeest staan afbeeldingen van 48 verschillende dierenBeestenfeest voor kinderen... en volwassenen. Houd je van dieren? Wat is je lievelingsdier? Ieder dier heeft zijn eigen bijzonderheden. Trek een dierenkaartje en lees wat er over dit dier wordt verteld. Laat door bewegingen..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Begeleiding Vanuit De Bron Cheryl Lee HarnishOnze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan. Deze prachtige kaarten spreken rechtstreeks tot he..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Petra Stam
Creëren Vanuit De Bron Petra Stam 66 lichttaalkaarten Alles wat bestaat, komt voort uit het licht. Jij bent ontstaan uit de Bron, dus licht is jouw erfenis. De lichttaalkaarten verbinden je met een hoger, dieper weten dat in jou huist. Ze helpen je te ervaren dat je oneindig veel mogelijkheden ..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
De Boodschappen Van Aradia Stacey DemarcoDe Boodschappen van Aradia is omgeven door mysterie. Aradia, was ze een godin of een vrouw van vlees en bloed? Sommigen zijn van mening dat ze de eerste heks was, anderen zagen haar als de leider van een verzetsbeweging, en nu denken velen nog dat ze een wijz..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
De Chakra van je Hart Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.In deze set vind je 42 prachtig geïllustreerde kaarten met bijbehorend boekje om je in contact te brengen met je hartchakra en je liefdesleven. Je zult verbinding maken met je gidsen en inzicht krijgen in je ervaringen en mogelijke blokkades...
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Fabio Vinago
De Complete Gypsy Waarzegset Fabio VinagoDeze kaarten zijn een ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst.De Gypsykaarten blijven tot de verbeelding spreken. Dit werk is een unicum in de wereld en dé ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
De Geheime Boodschappen van Dieren OrakelkaartenDeze orakelkaarten laten je kennismaken met de geheime boodschappen van dieren. Ooit waren onze wegen nauw verweven met het ritme van de natuurlijke wereld. Men zocht de antwoorden op grote levensvragen niet in boeken maar in ingetogen contact met de s..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Deltas
De Geheime Boodschappen van het Licht OrakelkaartenDe wens om vrede, liefde en vervulling te creëren zit in ieder van ons. Met de hulp van deze orakelkaarten en de geheimen van het licht kun je deze en vele andere mogelijkheden in jezelf naar boven brengen en belichten. Het licht is immers een onvoo..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Deltas
De Helende Energie van Edelstenen Orakelkaarten Set Treed binnen in het machtige rijk van de edelstenen en ervaar hun magie en wijsheid. Maak kennis met het gelaat van de amethist, kijk de smaragd recht in de ogen en laat je vervullen door de stralende verpersoonlijking van de maansteen. In deze pra..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De helende kracht van het Sjamanisme Barbara Meiklejohn-Free.Als tussenpersoon tussen de menselijke wereld en het rijk van de geesten ziet de sjamaan de helende kracht in alle dingen. Alles heeft een geest en bezit zijn eigen genezende kracht of energie. De sjamaan maakt gebruik van deze krachten en..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De helende kracht van universele liefde Toni Carmine Salerno.Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende ora..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Petra Stam
De Maan 66 Mystieke Kaarten voor Bewustwording Petra Stam De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De afbeeldingen op deze kaarten werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem. De teksten (een stelling..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
Merk: Koppenhol
De Reiki-Boodschap.Deze set, 24 prachtige geïllustreerde kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar de filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel,..
€14,94
Excl. BTW:€13,71
De Symbolen Van De Aartsengelen Maaike KerstensIn dit kaartspel komen diverse thema's aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve bijdrage leveren aan ons heelwordingsproces.De Symbolen van de Aartsengelen. In dit kaartspel komen diverse thema's aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve ..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
De Vampiers Orakel Lucy CavendishHun belofte? Je bent niet alleen in deze donkere tijd. Een uitzonderlijk deck, ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen. V..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
De Weg Naar je Levensdoel Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.Je krijgt toegang tot waardevolle informatie om je te helpen je ambities te identificeren, je professionele doelen te bereiken en je potentieel volledig te benutten. Daarnaast krijg je inzicht in je natuurlijke krachten en vaardigheden en..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Wijsheid Van De Vrouwelijke Ziel Shushann MovsessianDeze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid.Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de ko..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van Engelen Orakelkaarten Carisa Mellado.Droomt u ervan om advies te vragen aan de engelen? Met deze inspirerende orakelkaarten kunt u contact leggen met de engelen en zo een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje leest u op welke manieren u de kaarten kunt leggen en..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Dolfijn Orakelkaarten Nancy ClemensBoodschappen en geschenken van de Dolfijnen om je dag op te vrolijken, je te inspireren en je op een positieve, blije manier te leiden. Dolfijnen zwemmen over de waterwegen van de aarde zonder kaart, kleren of koffers. Anders dan mensen reizen dolfijnen ‘licht’. Ze..
€13,50
Excl. BTW:€11,16
Merk: Koppenhol
Dryaden Tiziana Mattera.De boomgeesten met helende krachten. De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime “toegangspoort” … Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken. Dat vuu..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Engelenlicht KaartjesEngelenlicht orakelkaartjes, inspiratie van de engelen en mystieke gidsen Deze orakelkaartjes brengen je in contact met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze nemen je aan de hand en brengen je inzichten op jouw levenspad. Wil jij in directer..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Ingrid Auer
Engelsymbolen Voor Kinderen Ingrid AuerDit boek en deze kaarten zullen kinderen en ouders helpen spelenderwijs in contact te komen met de engelenwereld. Het boek beschrijft, op een voor kinderen geschikte manier, hoe de engelensymbolen, die op de bijbehorende ronde kaartjes zijn weergegeven, in het ..
€21,00
Excl. BTW:€19,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen om te Helen Angela Hartfield en Josephine Wall.De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liefderijk voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn.Of je..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Angela HartfieldWe worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist. Met deze prachtige set, met de..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield.De orakelkaarten ‘Fluisteringen van liefde’ zijn ontworpen om je te helpen ontdekken hoe je meer liefde in je leven kunt brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij om te leren meer liefdevol te zijn. De werking van de kaarten..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Universum Staat Achter Je 52 Kaarten Gabrielle Bernstein.Gabrielle Bernstein Het Universum Staat Achter Je 52 KaartenDe 52 inzicht kaarten Het Universum staat achter je van Gabrielle Bernstein biedt spirituele begeleiding om je te helpen kracht te vinden wanneer;- je down bent- synchroniciteit e..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Het Elfenorakel Tiziana Mattera.Boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Een betoverend en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn/haar hart sluiten. Elk van deze wezentj..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Het Mystieke Elfen Orakel Barbette van den Berg.De Mystieke Elfen kunnen je de weg wijzen en je net dat zetje geven om tot actie over te gaan, of in je kracht te komen. Jij pakt met jouw energie de kaart die je op dat moment nodig hebt. Je kunt de kaarten gebruiken voor een legging voor jezelf of vo..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Het Mystieke Sjamanen Orakel kaarten kopen van Colette Baron Reid.Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerden ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun ke..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Carla Morrow
Het Orakel Van De Draken Carla Morrow Doe een beroep op de wijsheid van de draken dankzij de 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten in deze doos. Stel je vraag en de draken die je in je leven nodig hebt, zullen aan je verschijnen. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenissen van de ve..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Orakel Van De Kristallen Toni Carmine Salerno Kristallen zijn dragers van het goddelijke, zenders en ontvangers van levensenergie. Doe een beroep op de magie en wijsheid van kristallen met deze prachtig vormgegeven doos met orakelkaarten. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de unieke ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Orakel van de Lichtwerkers Alana Fair Child.Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een lev..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Deltas
Het Orakel van de Maan.De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur. Dankzij deze 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten van bekend astrologe Yasmin Boland leer je ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Het Schrift van de Engelen Theolyn Cortens Deze 36 prachtige orakelkaarten bieden je toegang tot Engelenwijsheid. Theolyn Cortens, auteur van het succesvolle boek De verborgen magie van engelen, channelde deze inspirerende boodschappen nadat ze in contact kwam met Het Schrift van de Engelen, een set..
€33,95
Excl. BTW:€31,15
Merk: Koppenhol
Het Sterrenlicht Orakel Rebecca Campbell 53 kaarten met handleiding. Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.Heb je altijd ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
IVOI Engelen Energie kaarten.Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen!Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie. IVOI is het gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hoger..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Louise Hay
Je Kunt Je Leven Helen Kaarten Louise HayGa aan de slag met de inzichten uit Je kunt je leven helen van Louise Hay met de set affirmatiekaarten. Je kunt je leven helen van Louise Hay is een van de eerste en populairste zelfhulpboeken. Wereldwijd vinden miljoenen mensen steun en kracht in de woorden ..
€23,50
Excl. BTW:€19,42
Lichtengelen Sigrid MahnckeDeze boodschappers voor heling van lichaam en ziel spreiden hun vleugels over je uit als een mantel van liefde. Wanneer je de vriendelijke en energieverhogende, hartvormige, kaarten van de Lichtengelen op je laat inwerken, kom je tot rust en kun je je op het werkelijke doe..
€14,96
Excl. BTW:€12,36
Merk: Liverty Phi
Maan Orakel set van Liberty Phi, wend de kracht van de Maan aan. 36 kaarten en boek..
€28,95
Excl. BTW:€26,56
Magische Wegwijzers Colette Baron-Reid.Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leide..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Heita Copony
Mandala-Orakel Heita CoponyHeita Copony wordt internationaal beschouwd als een van de beste mandalaschilders van onze tijd. Haar grootste werk ‘Het mysterie van de Mandala’s’ is veelvuldig vertaald en heeft de harten van vele mensen geraakt. Het Mandala-Orakel is een bron van inspiratie. De mooiste ..
€11,70
Excl. BTW:€9,67
Merk: Altamira
Medicijnkaarten kopen van  Jamie Sams Geheel herziene editie. Nieuwste druk 2022.Dieren zijn een symbool van helende kracht. Noord-Amerikaanse Indianen zien in het gedrag van dieren helende boodschappen. In Medicijnkaarten beschrijft sjamaan Jamie Sams de specifieke eigenschappen van 52 dieren en hu..
€37,99
Excl. BTW:€34,85
Merk: Altamira
Moeder Aarde Kaarten Jamie SamsVolgens de Amerikaans-indiaanse spirituele traditie herstelt het 'Medicijn' het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht - de natuur als bakermat van wijsheid en..
€37,99
Excl. BTW:€34,85
Mudra's Gertrud HirschiMudra’s speciale vinger - en handhoudingen - veranderen onze handen in ware ‘krachtbronnen’. Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking. Mudra’s tegen lichamelijke klachten ..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Nieuwetijdskinderen Orakelkaarten Yvonne van de Graaf.Een leuke en speelse kaartenset voor kinderen van deze tijd. De kaarten zijn afgestemd op jou en wat jij voelt en meemaakt in je leven. Hierdoor zul je steeds meer begrijpen en kun je er gemakkelijker mee omgaan. De set is gemaakt voor jou en je ..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
Merk: Karen Kay
Orakel van de Elfen Karen KayOrakel van de Elfen is een moderne orakelkaarten set voor mensen die van de natuur houden en weten dat er meer in het leven is dan wat met onze fysieke ogen te zien is - gebruik het Orakel van de Elfen als de poort naar het rijk van de sprookjes en magie en manifesteer j..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish.Ben je bereid om te veranderen?Je hebt nu een boek met grote geheimen in handen, een boek dat lang gesloten bleef. Hierin staan boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Deltas
Orakel Voor Tieners Vraag Hulp Aan de EngelenDeze kaarten zijn speciaal gemaakt voor tieners en jongvolwassenen. Ze helpen je goed om te gaan met de uitdagingen die horen bij het opgroeien in deze soms gekke wereld. Bovendien stimuleren ze je om je echte zelf te leren kennen, je eigen gevoelens te o..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Terugkeer Van Spirit Cheryl Lee Harnish.Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan ..
€33,45
Excl. BTW:€27,65
Merk: Deltas
Toni Carmine Salerno Vraag Raad Aan de Engelen.Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.Vraag Raad ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Traditionele Indiase Karma KaartenEen orakel uit het oude India - Traditionele waarden geven inzicht in het moderne leven.Op deze liefdevol getekende kaarten zijn de Oude Indiase goden afgebeeld. Door de sprekende symboliek van de symbolen op de kaarten, leent dit kaartspel zich bij uitstek voor o.a..
€12,50
Excl. BTW:€11,47
Merk: Koppenhol
Verlicht Je Geest Orakelkaarten Rebecca CampbellWil jij ook je geest verlichten? Deze schitterende orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kun..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Weg van de Ziel Intuïtiekaarten - Fractal-energie.Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel (Cheryl Lee Harnish).Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel ..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Wicca Rituelen en Bezweringen Barbara Meiklejohn-Free.Zou je weleens willen dat je een spreuk kon gebruiken om je levenspad te veranderen? Deze orakelkaarten helpen je de oude wijsheid en de mystieke krachten van de natuur te benutten om je leven positief te beïnvloeden. Of je nu een doorgewinterde ..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Koppenhol
Wonderkaarten Marianne Williamson.Deze prachtige wonderkaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen variërend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen univ..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
Zigeunerwaarzegkaarten DeckDe Zigeunerwaarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren.ISBN: 9789073140240Auteur(s): -..
€8,51
Excl. BTW:€7,03
Merk: A. Zwitser
Zigeunerwaarzegkaarten Set A ZwitserDe Zigeunerwaarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren.Aimée Zwitser schreef,..
€16,75
Excl. BTW:€15,37
1 - 73 van 73 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie