Menu
Winkelwagen

Orakelkaarten

Merk: Koppenhol
Boodschappen van de Dieren Orakel Colette Baron-Reid.Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar je veel van kunnen leren. Het Boodschappen van de Dieren Orakel geeft je weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. Dieren en hun "spirits" sporen ons aan onze innerlijk..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Orakelkaarten Josephine Wall.We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist. Met deze prachtig..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Gaia Orakel Toni Carmine Salerno.Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, een verblindende gebeurtenis, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zweve..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Hou van Je Innerlijke Godin Alana Fairchild.Dit betoverende orakel is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie, om je creativiteit een boost/impuls te geven en om je heilige vrouwelijke geest te vieren. De heilige vrouw in jou is onconventioneel, helend, liefdevol en mooi – ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Isis Orakel Alana Fairchild.De eeuwenoude, mysterieuze lessen van Isis zijn je kompas om op een heldere en praktische manier met de ervaringen en uitdagingen in je leven om te gaan. Sta open voor de Godin, deze heilige priesteres, ingewijde, magiër en heler. Ze helpt je om de talenten van jouw ziel ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Wijsheid van het orakel Colette Baron-ReidColette Baron-Reid heeft op schitterende wijze de traditionele tarot en andere oude voorspellingsmethoden bij elkaar gebracht in een heilig systeem waarbij gedachten worden uitgewisseld. Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermedia..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het Rozenorakel Rebecca Campbell Het Rozenorakel Rebecca Campbell
Nieuw
Het Rozenorakel Rebecca Campbell De roos is een symbool van de vroegere Godinnen en bevat een krachtig medicijn voor deze tijd. Dit orakel geeft je de ruimte om je met Haar energie, wijsheid en adembenemende schoonheid te verbinden. Laat haar helende mysteriën je terugroepen naar je ware natuur. “De..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Hoogsensitief Sannie Smit 52 Inspiratiekaarten Hoogsensitief Sannie Smit 52 Inspiratiekaarten
Nieuw
Merk: Sannie Smit
Hoogsensitief Sannie Smit Ben jij je bewust van je kwaliteiten? De vragen op de 52 kaarten in dit doosje helpen je om op een speelse en motiverende manier te leren omgaan met je hoogsensitiviteit. Ze inspireren je om de positieve aspecten van hoogsensitiviteit te omarmen én er je voordeel mee te doe..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
In Harmonie Met De Cyclus Van Het Leven Jill Pyle In Harmonie Met De Cyclus Van Het Leven Jill Pyle
Nieuw
Merk: Jill Pyle
In Harmonie Met De Cyclus Van Het Leven‘In harmonie met de cyclus van het leven’ is een prachtige geïllustreerde kaartenset die je helpt om jezelf te verbinden met de natuurlijke cycli en de lessen van de natuur. Leer te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, de fasen van de maan en het ritme van..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Manifesteren met de Maan Kaartenset Yasmin Boland Manifesteren met de Maan Kaartenset Yasmin Boland
Nieuw
Manifesteren met de Maan Yasmin Boland Ontdek de kracht van de maan met de kaartenset ‘Manifesteren met de kracht van de maan’ van Yasmin Boland. Leer te manifesteren met de maan om zo positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen en je droomleven te creëren en te manifesteren. Deze kaartens..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
Ninja Power Mitch AbblettLaat kinderen hun eigen innerlijke ninja ontdekken met ‘Ninja power’. Deze kaartenset bevat 30 oefeningen die zorgen voor een scherpe focus, emotionele balans en lichaamsbewustzijn. Waar ninja’s in het verleden woeste krijgers waren, zijn ze nu vreedzaam en trainen ze hun li..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Merk: Fabio Vinago
Ontmoeting Met Je Tweelingzielen Orakelkaarten Fabio VinagoTweelingzielen Orakel – 49 kaarten + handleiding – Fabio Vinago De Tweelingzielen Orakelkaarten helpen je het tweelingzielenproces beter te begrijpen. Boodschappen en ingevingen vanuit het onderbewustzijn stelden Fabio Vinago, de ontwerper v..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Surinaamse Zigeuner Waarzeg Kaarten Rachida KacimiDeze kaarten zijn ontworpen door Rachida Kacimi een kaartlegster, helderziende en astroloog met meer dan 20 jaar praktijkervaring met klanten in Europa en Suriname. Na de geboorte van haar dochter Lindsay die een Surinaamse vader heeft, is haar liefd..
€30,45
Excl. BTW:€25,17
Yoga Voor Thuis Kaarten Set Natalie HeathMet de kaartenset en het instructieboek ‘Yoga voor thuis’ creëer je eenvoudig je eigen, ontspannen yogales. Installeer je op je yogamat, adem diep in en rustig uit en begin. Spreid de 50 kleurrijke kaarten met asana’s voor je uit en stel daarmee je eigen yoga..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Merk: Koppenhol
Aimee's Symboolkaarten. Nieuwe Editie.Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar ..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Angel Power Kaarten.De Angel Powerkaarten zijn boodschappers van een creatieve en kosmische energie. Deze energie geeft je kracht, inspiratie of troost en verrijkt je geest. De kaarten helpen je bij het mediteren en bij het oplossen van problemen. De kaarten kunnen je persoonlijke gids worden of je ..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
BeestenfeestOp de Beestenfeest staan afbeeldingen van 48 verschillende dierenBeestenfeest voor kinderen... en volwassenen. Houd je van dieren? Wat is je lievelingsdier? Ieder dier heeft zijn eigen bijzonderheden. Trek een dierenkaartje en lees wat er over dit dier wordt verteld. Laat door bewegingen..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Begeleiding Vanuit De Bron Cheryl Lee HarnishOnze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan. Deze prachtige kaarten spreken rechtstreeks tot he..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Creatrix Melissa Harris.Creatrix Orakelkaarten, Alles is mogelijk, is een verzameling universele verhalen van vrouwen. Melissa wil deze verhalen onder de aandacht brengen met behulp van dit kunstzinnige kaartspel dat je zeker zal motiveren. De activeringskaarten dienen als leidraad voor 33 universel..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
De Boodschappen Van Aradia Stacey DemarcoDe Boodschappen van Aradia is omgeven door mysterie. Aradia, was ze een godin of een vrouw van vlees en bloed? Sommigen zijn van mening dat ze de eerste heks was, anderen zagen haar als de leider van een verzetsbeweging, en nu denken velen nog dat ze een wijz..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
De Chakra van je Hart Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.In deze set vind je 42 prachtig geïllustreerde kaarten met bijbehorend boekje om je in contact te brengen met je hartchakra en je liefdesleven. Je zult verbinding maken met je gidsen en inzicht krijgen in je ervaringen en mogelijke blokkades...
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Fabio Vinago
De Complete Gypsy Waarzegset Fabio VinagoDeze kaarten zijn een ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst.De Gypsykaarten blijven tot de verbeelding spreken. Dit werk is een unicum in de wereld en dé ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden..
€26,99
Excl. BTW:€22,31
De Geheime Boodschappen van Dieren OrakelkaartenDeze orakelkaarten laten je kennismaken met de geheime boodschappen van dieren. Ooit waren onze wegen nauw verweven met het ritme van de natuurlijke wereld. Men zocht de antwoorden op grote levensvragen niet in boeken maar in ingetogen contact met de s..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Deltas
De Geheime Boodschappen van het Licht OrakelkaartenDe wens om vrede, liefde en vervulling te creëren zit in ieder van ons. Met de hulp van deze orakelkaarten en de geheimen van het licht kun je deze en vele andere mogelijkheden in jezelf naar boven brengen en belichten. Het licht is immers een onvoo..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Deltas
De Helende Energie van Edelstenen Orakelkaarten Set Treed binnen in het machtige rijk van de edelstenen en ervaar hun magie en wijsheid. Maak kennis met het gelaat van de amethist, kijk de smaragd recht in de ogen en laat je vervullen door de stralende verpersoonlijking van de maansteen. In deze pra..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Mario Duguay
De Helende Kracht Van Engelen Mario DuguayVraag de engelen om je naar de juiste kaarten en legging te leiden voor een antwoord op al je vragen en nieuwe inzichten.De inspirerende orakelkaarten in deze doos zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar uw hart openen. Ze zullen u helpen om te com..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De helende kracht van het Sjamanisme Barbara Meiklejohn-Free.Als tussenpersoon tussen de menselijke wereld en het rijk van de geesten ziet de sjamaan de helende kracht in alle dingen. Alles heeft een geest en bezit zijn eigen genezende kracht of energie. De sjamaan maakt gebruik van deze krachten en..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De helende kracht van universele liefde Toni Carmine Salerno.Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende ora..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Kracht Van De Liefde James van PraaghLiefde is grenzeloosDe Kracht van de Liefde van James van Praagh, het is de kracht die ons omringt en verbindt. De inspirerende boodschappen op de 44 kaarten in dit doosje zijn gechanneld door internationaal erkend medium James Van Praagh. Dankzij de wijsheid ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Kracht Van Magische Spreuken Lucy CavendishGebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren.Gebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren. Ze helpen je om een authentieker, w..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Gillian Kemp
De Magie Van Elfen Gillian KempVertrouw op de wijsheid van magische elfen om een antwoord te vinden op uw levensvragen. Dit aantrekkelijke doosje bevat een kleurrijk boekje en 52 prachtig ge ïllustreerde kaarten met unieke elfenboodschappen. Het boekje onthult u elfenwijsheden, vertelt over eeuwenou..
€12,95
Excl. BTW:€11,88
Merk: Koppenhol
De Reiki-Boodschap.Deze set, 24 prachtige geïllustreerde kaarten met boek, is een prachtige verrijking voor ieder die in Reiki is geïnteresseerd. Hij opent de deur naar de filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Hij nodigt ons uit om onze blik helderder te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel,..
€14,94
Excl. BTW:€13,71
De Symbolen Van De Aartsengelen Maaike KerstensIn dit kaartspel komen diverse thema's aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve bijdrage leveren aan ons heelwordingsproces.De Symbolen van de Aartsengelen. In dit kaartspel komen diverse thema's aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve ..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
De Vampiers Orakel Lucy CavendishHun belofte? Je bent niet alleen in deze donkere tijd. Een uitzonderlijk deck, ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen. V..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Rose Inserra
De Verborgen Betekenis Van Dromen Rose InserraOntdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen!Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen! In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten i..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Weg Naar je Levensdoel Isabelle Cerf Boek en Orakelkaarten.Je krijgt toegang tot waardevolle informatie om je te helpen je ambities te identificeren, je professionele doelen te bereiken en je potentieel volledig te benutten. Daarnaast krijg je inzicht in je natuurlijke krachten en vaardigheden en..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
De Wijsheid Uit Het Feeënrijk Lucy CavendishWie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.Het Feeënrijk is een magische plek, een wereld tussen de werelden, die veel oude en wijze wezens herbergt. Feeën, elfen, heksen en godinnen vinden hier hun thuis. De energie van deze ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van De Drakenfeeën Lucy CavendishDeze orakelkaarten laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de draken.Deze orakelkaarten laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de Drakenfeeën. In een niet zo ver verleden leefden en werkten we nauw samen met deze elementai..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van De Oude Orakels Barbara Meiklejohn-FreeLeer jezelf beter begrijpen aan de hand van oude voorspellingstechniekenIn oude culturen werden wijzen en zieners vereerd voor hun profetische gaven waarmee ze de tekens van de goden nauwkeurig konden interpreteren. In de loop der tijden is heel..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van De Vrouwelijke Ziel Shushann MovsessianDeze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid.Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de ko..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van Engelen Orakelkaarten Carisa Mellado.Droomt u ervan om advies te vragen aan de engelen? Met deze inspirerende orakelkaarten kunt u contact leggen met de engelen en zo een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje leest u op welke manieren u de kaarten kunt leggen en..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van Het Gouden Pad Toni Carmine Salerno.De Gouden Pad energie is een universele energie die alles vult en overal doorheen loopt. Hoewel niemand echt weet of begrijpt wat deze energie precies is of waar ze vandaan komt, is het een feit dat ze bestaat. In deze doos vind je inspirerende ora..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Wijsheid Van Maria Magdalena Orakelkaarten Toni Carmine Salerno.Al eeuwenlang wordt Maria Magdalena beschouwd als de Donkere Godin van de tedere kracht en autoriteit, als drager van oneindige compassie en wijsheid. Haar mysterieuze energie en tijdloze inzichten leven verder in alle vrouwen van va..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Andrea Harnn
Diepere Emoties Beter Begrijpen Andrea HarnnInzichtkaarten -voor emotioneel evenwicht, meer geluk en innerlijke rustJe bewust zijn van je stemmingen, gedachten, gevoelens en emoties maakt je krachtiger. Het maakt je vaardiger om met relaties om te gaan, en met het leven in het algemeen. Deze kaarten..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Dolfijn Orakelkaarten Nancy ClemensBoodschappen en geschenken van de Dolfijnen om je dag op te vrolijken, je te inspireren en je op een positieve, blije manier te leiden. Dolfijnen zwemmen over de waterwegen van de aarde zonder kaart, kleren of koffers. Anders dan mensen reizen dolfijnen ‘licht’. Ze..
€13,50
Excl. BTW:€11,16
Draken Orakel Cathelijne FilippoDrieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen.Drieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bi..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Koppenhol
Dryaden Tiziana Mattera.De boomgeesten met helende krachten. De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime “toegangspoort” … Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken. Dat vuu..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Elfen Openen Harten Claudia KnuppelDeze kaarten nemen je mee naar het sprookjesbos. Schalks en ondeugend presenteren zich de natuurgeesten uit het kleurrijke rijk van de fantasie. Deze kaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opn..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Andrea Harnn
Emoties Beter Begrijpen Andrea Harnnvoor een betere relatie met jezelf en anderenOm goed in je vel te zitten, is het belangrijk om je bewust te zijn van je stemmingen en emoties. Pas als je je gevoelens kent, kun je er op gepaste wijze op leren reageren en je gedachten en gedrag leren controleren. M..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Merk: Nicola Green
Emotional Healing Boek En Kaartenset Nicola GreenBreng je emoties in balans voor een gezonde geest, lichaam en zielLeer met deze unieke kaartenset je emoties te beheersen en negatieve gevoelens in positieve te veranderen. Door de bijzondere kaarten te leggen in een ‘helende driehoek’ kun je meer zel..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Engelenlicht KaartjesEngelenlicht orakelkaartjes, inspiratie van de engelen en mystieke gidsen Deze orakelkaartjes brengen je in contact met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze nemen je aan de hand en brengen je inzichten op jouw levenspad. Wil jij in directer..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Ingrid Auer
Engelsymbolen Voor Kinderen Ingrid AuerDit boek en deze kaarten zullen kinderen en ouders helpen spelenderwijs in contact te komen met de engelenwereld. Het boek beschrijft, op een voor kinderen geschikte manier, hoe de engelensymbolen, die op de bijbehorende ronde kaartjes zijn weergegeven, in het ..
€21,00
Excl. BTW:€19,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen om te Helen Angela Hartfield en Josephine Wall.De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liefderijk voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn.Of je..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Fluisteringen van de Natuur Angela HartfieldWe worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist. Met deze prachtige set, met de..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Fluisteringen van Liefde Angela Hartfield.De orakelkaarten ‘Fluisteringen van liefde’ zijn ontworpen om je te helpen ontdekken hoe je meer liefde in je leven kunt brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij om te leren meer liefdevol te zijn. De werking van de kaarten..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
Het Universum Staat Achter Je 52 Kaarten Gabrielle Bernstein.Gabrielle Bernstein Het Universum Staat Achter Je 52 KaartenDe 52 inzicht kaarten Het Universum staat achter je van Gabrielle Bernstein biedt spirituele begeleiding om je te helpen kracht te vinden wanneer;- je down bent- synchroniciteit e..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Hart and Ziel Orakelkaarten Toni Carmine SalernoKrijg antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan.Hart & Ziel Orakelkaarten, krijg antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan. Deze prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno ..
€21,95
Excl. BTW:€18,14
Merk: Koppenhol
Het Elfenorakel Tiziana Mattera.Boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Een betoverend en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn/haar hart sluiten. Elk van deze wezentj..
€20,75
Excl. BTW:€19,04
Het Mystieke Elfen Orakel Barbette van den Berg.De Mystieke Elfen kunnen je de weg wijzen en je net dat zetje geven om tot actie over te gaan, of in je kracht te komen. Jij pakt met jouw energie de kaart die je op dat moment nodig hebt. Je kunt de kaarten gebruiken voor een legging voor jezelf of vo..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Het Mystieke Sjamanen Orakel kaarten kopen van Colette Baron Reid.Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerden ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun ke..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het Orakel Van De Eenhoorns Cordelia Francesca BrabbsEenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit te halen.Eenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Het Orakel Van De Feeën Lucy CavendishHet orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën.De kaarten van Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën. In elk van deze prachtig ge ïllustreerde kaarten zitte..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Het Orakel Van De Keltische Bomen Sharlyn HidalgoDeze kaartenset met bijbehorend boekje helpt u in contact te komen met de wijsheid van deze aloude leraren.Het orakel van de Keltische bomen, de Kelten zagen bomen als levende, spirituele wezens die ons niet alleen troosten, steunen en gezelschap houd..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Het Orakel van de Lichtwerkers Alana Fair Child.Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een lev..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Deltas
Het Orakel van de Maan.De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur. Dankzij deze 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten van bekend astrologe Yasmin Boland leer je ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Het Pad Van De Liefde Alana FairchildDeze kaarten begeleiden jou op je zoektocht naar jouw authentieke padDe kaarten van Het pad van de Liefde met de teksten van Alana Fairchild en de verlichtende kunstwerken van de visionaire schilder Rassouli zijn doordrenkt door de mystieke kracht van de vrouweli..
€32,50
Excl. BTW:€29,82
Merk: Koppenhol
Het Sterrenlicht Orakel Rebecca Campbell 53 kaarten met handleiding. Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.Heb je altijd ..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Koppenhol
IVOI Engelen Energie kaarten.Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen!Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie. IVOI is het gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hoger..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Louise Hay
Je Kunt Je Leven Helen Kaarten Louise HayGa aan de slag met de inzichten uit Je kunt je leven helen van Louise Hay met de set affirmatiekaarten. Je kunt je leven helen van Louise Hay is een van de eerste en populairste zelfhulpboeken. Wereldwijd vinden miljoenen mensen steun en kracht in de woorden ..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
Lichtengelen Sigrid MahnckeDeze boodschappers voor heling van lichaam en ziel spreiden hun vleugels over je uit als een mantel van liefde. Wanneer je de vriendelijke en energieverhogende, hartvormige, kaarten van de Lichtengelen op je laat inwerken, kom je tot rust en kun je je op het werkelijke doe..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: Liverty Phi
Maan Orakel set van Liberty Phi, wend de kracht van de Maan aan. 36 kaarten en boek..
€28,95
Excl. BTW:€26,56
Magische Wegwijzers Colette Baron-Reid.Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leide..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Merk: Heita Copony
Mandala-Orakel Heita CoponyHeita Copony wordt internationaal beschouwd als een van de beste mandalaschilders van onze tijd. Haar grootste werk ‘Het mysterie van de Mandala’s’ is veelvuldig vertaald en heeft de harten van vele mensen geraakt. Het Mandala-Orakel is een bron van inspiratie. De mooiste ..
€11,70
Excl. BTW:€9,67
Merk: Altamira
Medicijnkaarten kopen van  Jamie Sams Geheel herziene editie. Nieuwste druk 2022.Dieren zijn een symbool van helende kracht. Noord-Amerikaanse Indianen zien in het gedrag van dieren helende boodschappen. In Medicijnkaarten beschrijft sjamaan Jamie Sams de specifieke eigenschappen van 52 dieren en hu..
€37,99
Excl. BTW:€34,85
Meditatie Oefeningen Voor Elke Dag Mary NurriestearnsNaast de basis van het mediteren laten ze je zien hoe je volledig in het nu kunt zijn, hoe je je geluk kunt koesteren en hoe je liefdevol met je emoties en gedachten kunt omgaan.Voel je gelukkig, rustig en in balans dankzij de 52 meditatiekaarten ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Altamira
Moeder Aarde Kaarten Jamie SamsVolgens de Amerikaans-indiaanse spirituele traditie herstelt het 'Medicijn' het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht - de natuur als bakermat van wijsheid en..
€30,99
Excl. BTW:€28,43
Mudra's Gertrud HirschiMudra’s speciale vinger - en handhoudingen - veranderen onze handen in ware ‘krachtbronnen’. Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking. Mudra’s tegen lichamelijke klachten ..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
Namaste Kaartenset Toni Carmine SalernoOntvang liefdevolle boodschappen en wensen van de universele ziel die ons allen verbindtNamasté is een oude zegening, begroeting en teken van respect uit het Sanskriet en betekent: ‘De ziel in mij groet de ziel in jou.’ Het is een eenvoudige, maar krachtige erk..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Nieuwetijdskinderen Orakelkaarten Yvonne van de Graaf.Een leuke en speelse kaartenset voor kinderen van deze tijd. De kaarten zijn afgestemd op jou en wat jij voelt en meemaakt in je leven. Hierdoor zul je steeds meer begrijpen en kun je er gemakkelijker mee omgaan. De set is gemaakt voor jou en je ..
€24,50
Excl. BTW:€20,25
Merk: Koppenhol
Orakel van de Elfen Karen KayOrakel van de Elfen is een moderne orakelkaarten set voor mensen die van de natuur houden en weten dat er meer in het leven is dan wat met onze fysieke ogen te zien is - gebruik het Orakel van de Elfen als de poort naar het rijk van de sprookjes en magie en manifesteer j..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Merk: Koppenhol
Orakel van de Verandering Lucy Cavendish.Ben je bereid om te veranderen?Je hebt nu een boek met grote geheimen in handen, een boek dat lang gesloten bleef. Hierin staan boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Koppenhol
Orakel van de Zeemeerminnen Lucy Cavendish.Meerminnen spreken tot de verbeelding en zijn de boodschappers tussen de wereld van de Oceaan en de wereld van de Mens. Meerminnen zijn lief, avontuurlijk, vriendelijk, uitdagend en ze kunnen je manieren leren om je verleden te helen, meer van jezelf te hou..
€22,25
Excl. BTW:€18,39
Merk: Deltas
Orakel Voor Tieners Vraag Hulp Aan de EngelenDeze kaarten zijn speciaal gemaakt voor tieners en jongvolwassenen. Ze helpen je goed om te gaan met de uitdagingen die horen bij het opgroeien in deze soms gekke wereld. Bovendien stimuleren ze je om je echte zelf te leren kennen, je eigen gevoelens te o..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Koppenhol
Symbolen van de Helende Engelen Ingrid Auer.Ingrid Auer maakt het je mogelijk om op een natuurlijke en onbevangen manier toegang te vinden tot de wereld van de Engelen. 49 sleutels tot de wereld van de Engelen. Ze doet dit met groot invoelingsvermogen en op een gemakkelijk te begrijpen wijze. Allen ..
€25,71
Excl. BTW:€23,59
Terugkeer Van Spirit Cheryl Lee Harnish.Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan ..
€33,45
Excl. BTW:€27,65
Merk: Deltas
Toni Carmine Salerno Vraag Raad Aan de Engelen.Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.Vraag Raad ..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Traditionele Indiase Karma KaartenEen orakel uit het oude India - Traditionele waarden geven inzicht in het moderne leven.Op deze liefdevol getekende kaarten zijn de Oude Indiase goden afgebeeld. Door de sprekende symboliek van de symbolen op de kaarten, leent dit kaartspel zich bij uitstek voor o.a..
€12,50
Excl. BTW:€11,47
Merk: Koppenhol
Verlicht Je Geest Orakelkaarten Rebecca CampbellWil jij ook je geest verlichten? Deze schitterende orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kun..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Vraag Raad Aan De Heks Lucy Cavendish.Gebruik deze doos met 55 kaartjes om raad te vragen aan de Heks. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Wil je contact maken met je eigen heksenkracht? Stel je dan open voor de toverkunst van de Heks en laat je ins..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Merk: Koppenhol
Weg van de Ziel Intuïtiekaarten - Fractal-energie.Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel (Cheryl Lee Harnish).Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel ..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Wicca Rituelen en Bezweringen Barbara Meiklejohn-Free.Zou je weleens willen dat je een spreuk kon gebruiken om je levenspad te veranderen? Deze orakelkaarten helpen je de oude wijsheid en de mystieke krachten van de natuur te benutten om je leven positief te beïnvloeden. Of je nu een doorgewinterde ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Wijsheid Van Het Universum Toni Carmine SalernoEchte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen.Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek - tijdloos en oneindig. Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Merk: Koppenhol
Wijsheidskaarten Caroline Myss.Wat je moet weten om te kunnen helen! De wijze benadering is: beseffen dat het welzijn van je geest, lichaam en ziel voortdurend aandacht nodig heeft. Ziekte, verlieservaringen of andere crises stimuleren je om je eigen kracht te leren kennen en hieraan te werken. Dit ..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Merk: Indie Deck
Wild Women Of Mother Earth OrakelkaartenDeze Orakel Kaarten brengen je de wijsheid, magie en genezing van de heilige vrouwelijke kracht.Deze Orakel Kaarten brengen je de wijsheid, magie en genezing van de heilige vrouwelijke kracht. Het zal je ondersteunen op je reis naar meer eigenliefde, naar het ..
€32,45
Excl. BTW:€26,82
Merk: Koppenhol
Wonderkaarten Marianne Williamson.Deze prachtige wonderkaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen variërend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen univ..
€15,00
Excl. BTW:€12,40