Menu
Winkelwagen

Tarotkaarten Boeken

Tarotkaarten Boeken

Merk: Koppenhol
De Heksenwijsheid Tarot Phyllis Curott.De Heksenwijsheid Tarot van Phyllis Curott is een innoverende tarot waarvan de kaarten levensveranderende wijsheid bieden, of je nou op zoek bent naar spirituele verlichting, de heks in jezelf wil oproepen of naar antwoorden. Twee heksen, één Amerikaanse wicca-..
€39,95
Excl. BTW:€36,65
Merk: Jan Ton
De Levende Tarot Jan TonDe tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis.In De Levende Tarot heeft de auteur meer dan twintig jaar ervaring met cursussen, consulten en vele studies op terreinen die verwant zijn aan de tarot, verwerkt. In deze diepgaande studie van de g..
€24,90
Excl. BTW:€22,84
Praktisch Handboek TarotIn dit praktische handboek vindt u een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis, de betekenis van de verschillende kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten..
€22,95
Excl. BTW:€21,06
Merk: Gerd Ziegler
Tarot Spiegel Van De Ziel Gerd ZieglerTarot-voorstellingen zijn een spiegel van de beelden van onze ziel. Hoe langer wij er naar kijken, des te meer wij over ons zelf en ons leven ontdekken.Tarot-voorstellingen zijn een spiegel van de beelden van onze ziel. Hoe langer wij er naar kijken, des te meer..
€13,50
Excl. BTW:€12,39
Merk: John Hagen
Tarot Van De New Vision John HagenAlles wat de achtergrond van de kaarten verborgen bleef, is nu eindelijk zichtbaar geworden.De kaarten van de Tarot of the New Vision zijn ontworpen door de Italiaanse tweelingsbroers Raul en Gianluca Cestaro. Het is het gelukt om de tarotist ‘op het andere been te ..
€17,50
Excl. BTW:€16,06
Tarot Van Mens Tot Mens Christiane RennerChristiane Renner beschrijft op duidelijke wijze de traditionele en nog steeds actuele basisbetekenis van de 78 kaarten.Heen en terug naar de bron een alles bevattend basisboek over de tarot van nu. De tarot is een uniek kaartspel, onder andere door de kenmer..
€18,50
Excl. BTW:€16,97
Trainen Met De Tarot Van A.E. Waite Petra SonnenbergWat de kaarten ons verklappenDe tarot is een bekend en veel gebruikt hulpmiddel bij het begrijpen en oplossen van levensvragen en zelfs ook acute vragen. Deze bekende kaarten wordt door velen geraadpleegd om inzicht en antwoord te krijgen rond alle..
€9,95
Excl. BTW:€9,13
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie