Menu
Winkelwagen

Tarotkaarten

Maan & Sterren Tarot Jayne Wallace Maan & Sterren Tarot Jayne Wallace
Nieuw
Het Maan- en Sterrentarot Jayne WallaceHet Maan- en Sterrentarot helpt je jouw intuïtie te gebruiken en boodschappen van boven aan te horen op aarde, met speciale, in opdracht gemaakte illustraties door Hannah Davies die vol staan met krachtige beelden, geïnspireerd door de constellaties, maancyclus..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Set.Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine arcana illustraties bevat. Het spel werd door Pamela Coleman Smith, volgens de instructies van de bekende occultist Arthur Edward Waite, lid van de Golden Dawn orde, ontworpen. De getekende kaarten zijn duidelijk, ge..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
Anima Pura Margrit Coates Nic Raine..
€22,99
Excl. BTW:€19,00
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarotkaarten Pocketformaat.Nieuwe Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met kleine handleiding.Pocket formaat 57 x 89 mm...
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Merk: Koppenhol
Osho Zen Tarot Kopen? Set nu leverbaar de 2019 editie. Koop bij ons jouw Osho Zen Tarot set en ga aan de slag met de 78 kaarten met boek.Uit voorraad leverbaar deze prachtige Osho Zen Tarot Kaarten set. 78 kaarten met boek Nederlandstalige editie 2019. Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Tarot Kaarten kopen?

Bij ons kun je terecht voor de mooiste Tarot Kaarten en Decks.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie