Menu
Winkelwagen

Tarotkaarten Nederlandse Sets en Decks

Merk: Koppenhol
Het Lichtziener Tarot Chris-AnneDit mooie Lichtziener tarot deck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de lichte als de schaduwkant van onze aard te verkennen. In het Lichtziener Tarot worden de traditionele tarot-archetypen en -symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alterna..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Het Maan- en Sterrentarot Jayne WallaceHet Maan- en Sterrentarot helpt je jouw intuïtie te gebruiken en boodschappen van boven aan te horen op aarde, met speciale, in opdracht gemaakte illustraties door Hannah Davies die vol staan met krachtige beelden, geïnspireerd door de constellaties, maancyclus..
€27,50
Excl. BTW:€25,23
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Set.Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine arcana illustraties bevat. Het spel werd door Pamela Coleman Smith, volgens de instructies van de bekende occultist Arthur Edward Waite, lid van de Golden Dawn orde, ontworpen. De getekende kaarten zijn duidelijk, ge..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarotkaarten Pocketformaat.Nieuwe Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met kleine handleiding.Pocket formaat 57 x 89 mm...
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Merk: Koppenhol
Rider Waite Tarot Kaarten (Standaard Maat)Nederlandstalige uitgave van de beroemde Rider Waite Tarot kaarten van Arthur Edward Waite. 22 grote Arcana 56 kleine Arcana. Nederlandstalige uitgave van de Rider Waite kaarten met beknopte handleiding. Standaard formaat kaarten 70 x 120 mm...
€21,95
Excl. BTW:€18,14
Merk: Koppenhol
Osho Zen Tarot Kopen? Set nu leverbaar de 2019 editie. Koop bij ons jouw Osho Zen Tarot set en ga aan de slag met de 78 kaarten met boek.Uit voorraad leverbaar deze prachtige Osho Zen Tarot Kaarten set. 78 kaarten met boek Nederlandstalige editie 2019. Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en ..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
De Tarot Van Het Goede Colette Baron-ReidDe reeksen vertegenwoordigen de vier elementen, -lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.De klassieke tarot krijgt “In het Tarot van h..
€35,95
Excl. BTW:€32,98
Merk: Koppenhol
Dochters Van De Maan Tarot.De Dochters van de Maan Tarot is meer dan twintig jaar geleden door een Vrouwengroep ontworpen als "matriarchaal Tarotspel" en werd uiteindelijk door Ffiona Morgan in deze vorm uitgegeven. De maaksters van deze Tarot wilden daarmee bewust inhaken op de (verdrongen) vrouwel..
€28,50
Excl. BTW:€26,15
Merk: Koppenhol
Nalatenschap van het Tarot der Goden Giro Marchetti.Een wereld die in duisternis is gehuld na een catastrofale botsing, die de aarde tot stilstand bracht. Duizenden jaren zijn voorbijgegaan, en alleen het menselijk ras heeft het overleefd – dankzij de goddelijke gift van dromen. Dit nieuwe Nalatensc..
€19,95
Excl. BTW:€18,30
Merk: M. Zwart
Voyager Tarot Set Marcel Zwart Het orakel voor de 21ste eeuw, ervaar de kracht van de symbolen. Trek elke dag een kaart uit de Voyager Tarot en ervaar de rijkdom en de kracht van haar symbolen. Dit spel is een intuitieve gids om de geheimen van je onderbewuste te openbaren en om spirituele inspirati..
€46,85
Excl. BTW:€42,98
De Vampier Tarot Van De Eeuwige Nacht Barbara MooreTreedt binnen in de spannende en louterende reis van toen naar nu... wie weet kom je jezelf tegen!De sprekende afbeeldingen op de 78 kaarten van de ‘De Vampier Tarot’ van de Eeuwige Nacht illustreren duidelijk het dilemma waarin de Vampiers zich bev..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Merk: Koppenhol
Crowley Tarot Set. Nederlandse Editie.De Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris.Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in haar afbeeldin..
€24,95
Excl. BTW:€22,89
1 - 12 van 12 (1 pagina's)

Tarotkaarten Kopen Nederlandse Sets en Decks

Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie