Menu
Winkelwagen

Ayurvedische Wierook

Ayurvedische Wierook Kopen?

De Ayurvedische wierook | Aryuvedische Wieroken die je hierbij ons kunt kopen zijn allemaal van Ayurvedische kwaliteit met een gerichte werking.

Ayurvedische Wieroken kunnen je ondersteunen wanneer je leeft of wilt gaan leven volgens de Ayurvedische principes. Overigens vinden ook veel van onze klanten de Ayurvedische Wierook gewoon lekker ruiken en sfeer verhogend....

Ayurveda in het kort: Ayurveda is al duizenden jaren oude Indiase kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Ayurveda is natuurlijk en allesomvattend, tijdloos maar toch modern. De toepassing ervan is eenvoudig en onafhankelijk van waar we vandaan komen en waar en hoe we leven.…

Het geheim van ayurveda zit in het holistische principe en de kennis van de eenheid met de natuur en haar wetmatigheden. Ayurveda kan je helpen de weg naar een leven in balans – de basis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid te vinden. Volgens ayurveda vinden we de sleutel tot in het inzicht in de drie ayurvedische basiskrachten Vata, Pitta en Kapha. Al onze fysieke, mentale en psychische eigenschappen geven uitdrukking aan een volkomen individuele combinatie van deze basiskrachten in onze persoonlijkheid. Ze vormen ons ‘ayurveda-type’, onze innerlijke aard, de blauwdruk als het ware.

Wierook Ayurvedische Masala Agarwood Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayu..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Chandan Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayur..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Meditatie.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedisc..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Nag Champa.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedis..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Patchouli Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ay..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Relaxation.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurvedis..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Roos Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurved..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Stress Relief.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurve..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurvedische Masala Yoga Premium.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestand. Deze Ayurved..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Wierook Ayurveda Jasmine - Vanilla Pitta.Wierook Ayurveda Jasmine & Vanilla (Pitta). Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurveda Lavender - Ylang Ylang Pitta.Wierook Ayurveda Lavender & Ylang Ylang (Pitta). Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurveda Myrrh - Frankincense Kapha.Wierook Ayurveda Myrrh & Frankincense (Kapha). Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurveda Orange - Cypress Vata.Wierook Ayurveda Orange & Cypress (Vata) Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurveda Patchouli - Amber Kapha.Wierook Ayurveda Patchouli & Amber (Kapha). Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurveda Sandalwood - Wild Rose Vata.Wierook Ayurveda Sandalwood & Wild Rose (Vata). Pakje met ± 25 gram wierookstokjes, 10 kegeltjes en kleine keramische houder...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Wierook Ayurvedische Masala Chakra. 12 pakjes a 10 gram.Ayurvedische eersteklas wierookstokjes met een unieke mengeling van kruiden, bloesems, honing, harsen en olie. Volkomen vrij van giftige stoffen, en het biedt je de verfrissende en verzachtende geuren, die je even optillen naar een droomtoestan..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
1 - 16 van 16 (1 pagina's)
Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoekerservaring te verbeteren. Meer informatie