Starlightz Sterren Kopen? Starlightz Ster kopen?

Leuk dat je een Starlightz Kerstster wilt gaan kopen. De Starlightz kerststerren worden opgevouwen geleverd, inclusief Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en een lamp-afstandshouder voor de brandveiligheid. Voor de verlichting van een Starlightz Ster leveren wij een bijpassend zwart of wit 4 meter lang snoer met stekker, grote fitting (E27) en schakelaar mee. De Starlightz Sterren zijn TUV gekeurd en brandveilig.

Starlightz Kerstster Diwali Amber

Starlightz Kerstster Diwali Amber.

Starlightz Kerstster Diwali Red

Starlightz Kerstster Diwali Red.

Starlightz Kerstster Taj

Starlightz Kerstster Taj.
BESTSELLER

Starlightz Kerstster Monsoon

Starlightz Kerstster Monsoon.

Starlightz Sterren | Starlightz Kerststerren

Sprankelende Starlightz Sterren, Kerststerren met verlichting. Ook bij ons verkrijgbaar, online je Starlightz Sterren kopen of kom langs in de winkel. Deze prachtige sterren hebben een geweldige uitstraling en zijn een aanwinst voor iedere ruimte. En niet alleen voor de kerst-periode.

Indiase tradities en westers ontwerp zijn prachtig gecombineerd. De moderne ontwerpen sluiten schitterend aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap. Tientallen stukjes gekleurd papier, honderden gestanste gaatjes, gecombineerd met traditionele zeef-druktechnieken. Een Starlightz kerstster voor elke sfeer en stemming, van sprookjesster tot kerstdecor, extravagant tot simpel, elke ster straalt een warme gloed.

De Starlightz Kerststerren worden inn Goa gemaakt door het duurzaam werkende Earth Friendly. Een ecologische, sociale, verantwoorde betrokkenheid bij mens en milieu. Een feestelijke ster uit een warme omgeving.

Verlichting

Wij leveren voor de verlichting van een Starlightz Ster een bijpassend 4 meter lang zwart of snoer met stekker en schakelaar voor slechts € 7,99 erbij. Hiermee kun je de kerstster ophangen.