Cosmic Woman Tessa Koop


Dinsdag 14 juni 2022 met de Volle Maan gaf Tessa Koop een lezing met crystal skull ceremony in Bolsward op uitnodiging van Apollanja Crystals. En wegens groot succes komt meer van Tessa. Wil je weten wat? Volg Apollanja Crystals dan op Instagram.

Cosmic Woman Tessa Koop

Cosmic Woman het inspirerende boek van Tessa Koop, nu al de 3e druk! Koop je gemakkelijk en snel bij hetspirituelewarenhuis.nl

9789082687019
Verzending: ma-za voor 16.00 besteld dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
!

Cosmic Woman Tessa Koop kopen?

Het prachtige Cosmic Woman van Tessa Koop bestel je gemakkelijk en snel hier bij hetspirituelewarenhuis.nl. Natuurlijk ligt haar boek ook bij ons in de winkel.

cosmic woman boek tessa koop kopen

Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen.

Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid; een kosmische, vrouwelijke kracht. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens dertien Maanfasen. De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als:

 ‘Waarom ben ik juist nu op aarde en wat is mijn taak?’

Doutzen Kroes: ‘Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen.’

“Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven met betrekking tot hoe ik in het leven wil staan. Bovendien heeft het mij aangespoord vooral naar binnen te kijken en vanuit daar mijn werkelijkheid te bepalen. Cosmic Woman heeft mij doen beseffen dat alles een is en dat “jij” een andere “ik” bent. Vanaf dat moment is het leven een magisch spel.”

– Doutzen Kroes, topmodel

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.