Stemvork Mid-Ohm Universele Ohm-Energie Goudkleurig

Stemvorken
PH 19083
8719172839333
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Stemvork Mid-Ohm Universele Ohm-Energie Goudkleurig.

Stemvork Mid-Ohm -  om af te stemmen op de universele Ohm-energie - goudkleurig

Deze Cosmic Ohm stemvork heeft een  resonantie met de universele Ohm-klank. Deze toon staat in India aan de basis  van alle klank en taal. Door herhaling van het Ohm kunnen we rustig blijven, emotioneel en mentaal, kunnen we hindernissen overwinnen en inzicht krijgen. Deze klank is er altijd. Onze ziel heeft dezelfde grondtoon. Sinds mensenheugenis kregen mensen in India deze klank om op te mediteren, en kwam deze ook van-Zelf, van binnenuit als ze in contact kwamen met de hogere sferen. Deze stemvorken zijn opmerkelijk werkzaam bij meditatie, in verbinding komen met universele krachten, (innerlijk) reizen, en tijdens energiewerk door een healer. Effecten zijn ontspanning, verzachting, in balans en tot rust komen.

In de Chakra set is dit de  stemvork voor het hart(chakra). De kleur die erbij hoort is blauwgroen.

Een van de meest gebruikte mantra's bij meditatie is deze klank Ohm. Door deze klank is het de bedoeling om je één te laten voelen met alles wat leeft, waarbij je jezelf openstelt voor onbeperkte innerlijke groei. Letterlijk doet de mantra niet veel, maar de kracht ligt in de trilling, de vibratie ervan in klank.

Deze stemvork is gebaseerd op de omloop van de planeten rond de zon, waardoor de seizoenen ontstaan. De trilling is in harmonie met een jaar op aarde, het aardejaar van 365 dagen, in het 32e octaaf daarvan.

Productspecificatie:
Deze ongewogen stemvork geeft een trilling van Cis (C#), in het middengebied van 136,10  Hz.
Materiaal: goudkleurig geanodiseerd aluminium. 

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.