Auraspray HSP Pull In 50 ml

De Groene Linde
GL 1485-10
7442931444479
    Verzending: binnen 1-3 werkdagen
In winkelmandje
  • Beschrijving

Auraspray HSP Pull In 50 ml (De Groene Linde).

HSP Pull in. Om rust te brengen. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust.

Ingrediƫnten: Ylang Ylang, Bergamot Reggio, Patchouli, Tolubalsem, Geranium, Latschenkiefer, Benzoƫ en Kaneel.

Drukke gedachten, gebrek aan focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt. Dit gevoel zullen veel HSP-ers wel herkennen.

Als HSP-er is jouw aura groot en ijl. Wat als gevolg heeft dat je veel ruis oppikt van andere mensen. Je raakt ook veel energie kwijt als je bijvoorbeeld in de stad rondloopt. Dit kun je voorkomen door je aura wat dichter tegen je aan te trekken.

HSP Pull in geeft gevoel van geborgenheid

Door de HSP Pull In te gebruiken zal je aura compacter worden en dichter tegen je lichaam aan zitten. Dit geeft een gevoel van geborgen zijn, je blijft beter bij jezelf en de indrukken van je omgeving komen niet zomaar bij je binnen denderen.

Vooral jonge kinderen die heel veel last hebben van prikkels hebben baat bij deze frequentie. Spray Pull in om ze heen als ze naar het kinderdagverblijf of naar school gaan. Doordat hun energie niet meer zo is uitgewaaierd zullen ze veel minder last hebben van de indrukken om hun heen. Samen met de Protection die je samen met de Pull in kunt gebruiken is dit een gouden combi!!

Dit geldt natuurlijk ook voor grote mensen!

Tip

Ik heb van meerdere klanten terug gekregen dat je met deze frequentie heerlijk kan slapen. Ik heb het zelf ook uitgeprobeerd en inderdaad! Heerlijk en diep geslapen.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.