De originele Engelkaarten Kathy Tylor en Joy Drake

Koppenhol
9789085081302
9789085081302
    Verzending: ma-za voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
  • Beschrijving

De originele Engelkaarten Kathy Tylor en Joy Drake.

Ontdek je eigen unieke relatie met Engelen. Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte.

Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag: De ANGEL Cards zijn ontwikkeld als onderdeel van het Transformatie Spel. Dit bordspel bevordert de individuele creativiteit en helpt je om succesvolle relaties op te bouwen.

Het is nu meer dan vijfentwintig jaar geleden dat de ENGELkaarten voor het eerst werden gepubliceerd. Tot onze verrassing bleek de geboorte te zijn van een hele serie kaartjes met engelentaal. De kwaliteiten die wij selecteerden voor onze originele kaarten waren die die het beste werkten in de context van het Transformatiespel, als ondersteuning van de innerlijke reis van de spelers.

Moge deze nieuwe ENGELkaarten je helpen om je meer te verbinden met de intenties van de goden, van de hemel, en moge ze je sterken in je vermogen volledig in je eigen kracht te staan en aanwezig te zijn in het hier en nu. Moge zij je ondersteunen als je voortgaat op je pad te midden van veranderingen, zodat je het nieuwe in je leven tegemoet kunt treden met openheid, sensitiviteit en liefde. En moge onze gezamenlijke bijdrage de wereldvrede, harmonie en wijsheid bevorderen.

Inhoud:

53 kaarten

20 extra kaartjes

20 stickers.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.