Symbolen van de Helende Engelen Ingrid Auer

Koppenhol
9789073140660
9789073140660
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
  • Beschrijving

Symbolen van de Helende Engelen Ingrid Auer.

Ingrid Auer maakt het je mogelijk om op een natuurlijke en onbevangen manier toegang te vinden tot de wereld van de Engelen. 49 sleutels tot de wereld van de Engelen. Ze doet dit met groot invoelingsvermogen en op een gemakkelijk te begrijpen wijze. Allen die raad en troost nodig hebben of die lichamelijke klachten hebben, kunnen met deze set (boek+kaarten) de betoverende wereld van de engelen ontsluiten, en gebruik maken van hun ondersteuning.

De symbolenkaarten zijn een geschenk uit de wereld van de engelen!

Op de 49 kaarten staan prachtige symbolen voor heling. In het werkboek kun je de betekenis van de symbolen achterhalen. De kaarten en het werkboek helpen je om emotionele en fysieke belemmeringen los te laten. Ze activeren je chakra's, het water, voedsel en nog veel meer.

Je kunt de kaarten op vele manieren leggen. De symboolkaarten geven je onder andere antwoord op vragen over jezelf, je manier van leven, het verleden of de toekomst.

Ook kun je iedere dag een kaart trekken. De kaart kan je helpen bij je meditatie of een beschermende sfeer om je heen creëren.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.